İmamoğlu Demirci 'ye de geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Demirci İlçe Başkanlığı astığı pankartla ilçede gündem oldu.

İmamoğlu Demirci 'ye de geldi

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde yaşanan sürecin ardından, seçilmiş ve mazbatası elinden alınmış belediye başkanı olarak Türkiye’de bir ilke imza atan Ekrem İmamoğlu’na kilometrelerce uzaktan da destek geldi.

23 Haziran’da yapılan seçimler sonucunda bu kez büyük bir farkla rakibi AKP adayı Binali Yıldırım’ın yanı sıra Cumhur İttifakının tüm unsurlarını da hezimete uğratan Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun dev resmi CHP Demirci ilçe Binasına da asıldı.

“ Sevgi kazanacak demiştik, çocukların sevgisiyle, gençlerin coşkusuyla, Anaların duasıyla..

Bundan böyle, her şey çok güzel olacak “ yazılı ve üzerinde Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’dan boğaz manzara resminin süslediği pankart partili partisiz herkesin de beğenisini aldı.

“İstanbul nere, Demirci nere demeyin” diye söze başlayan CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru “ arada kilometrelerde olsa Ekrem İmamoğlu son seçim zaferiyle, Türkiye’de demokrasinin gücüne, laik Cumhuriyete, adalet ve hukukun tecellisinde yargının bağımsız olmasına inananların, bu değerlerin yeniden ayağa kalkacağını bekleyen milyonların milat günü olmuştur. Bundan sonra ülkemizde haksızlığın karşısında vicdanıyla direnen, oyunu İmamoğlu’na vererek hakkı teslim eden İstanbullular örneğinde olduğu gibi, bu inanç ve direnç ülke genelinde hayat bulacaktır. Kilometrelerin önemi yoktur. İmamoğlu’nun tüm ülkeye yaydığı sevgi dili ve uzlaşı kültürü Demircimize de ulaşmıştır. Yürekler, adalet, demokrasi ve hukuk için atınca, mesafelerin hükmü kalmaz. Her şey çok güzel olacak “ diye sözlerini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER