İYİ Parti Demirci ilçe Başkanlığına Haluk Şenyurt seçildi

Manisa’nın Demirci ilçesinde yapılan İYİ Parti 1.Olağan Kongresinde Veteriner Hekim Haluk Şenyurt ilçe başkanlığına seçildi. Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 13.00’da başlayan kongreye İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.

İYİ  Parti Demirci  ilçe Başkanlığına Haluk Şenyurt seçildi
 Manisa’nın Demirci ilçesinde yapılan İYİ Parti 1.Olağan Kongresinde Veteriner Hekim Haluk Şenyurt ilçe başkanlığına seçildi.
Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 13.00’da başlayan kongreye İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Kongreye CHP Demirci ilçe Başkanı Melih Kuru, Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanı Kadir Kalan da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Demirci’deki Oda ve STK yöneticileri de kongreye ilgi gösterdi.


Kongreye verilen önerge ile divan Başkanlığını İl Başkanı Tamer Akkal getirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kurucu yönetim kurulunun faaliyet ve hesap raporu okunarak oylandı ve ibra edildi.


İl Başkanı ve Demirci İYİ Parti 1.Olağan Kongresi Divan Başkanı Tamer Akkal “ Meral Akşener liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki hafta önce Ankara’da yapılan kongreye Ankara Emniyetinin resmi rakamlarına göre 123 bin kişi katıldı. Bu siyasi hareketimizi itibarsızlaştırmak isteyenler 3 kişi bulamazsınız demişlerdi, bizler halkımızından gördüğümüz sevgi ve teveccühle iktidar istiyoruz, Cumhurbaşkanımız Meral Akşener olacaktır” dedi.Akkal Tüm Demircilileri 20 Nisan 2018 günü Manisa'ya gelecek olan ve il başkanlığı binasının resmi açılışını yapacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yapacağı konuşma için Manisa'ya davet etti.



İlçe Başkanlığına aday olan Haluk Şenyurt ise kürsüye gelerek yaptığı konuşma da Kurucu başkan olarak kısa sürede İYİ Partiyi Demirci ‘de teşkilatlandırdıklarını dile getirip, kendisiyle birlikte yakinen çalışan arkadaşlarına ve eşine destekleri için teşekkür etti. “İYİ Parti ile Demokrasi, Hukuk ve parlamenter sistem geri gelecek “ diyen Şenyurt “ bu siyasi hareketi iktidara taşımak için çok çalışacağız, ben kanımın son damlasına kadar bu mücadele için çaba göstereceğime söz veriyorum” dedi.


Konuklar arasında bulunan MHP Demirci eski ilçe başkanlarından Ahmet Kırkaya’da yaptığı konuşmada yeni yönetime ve İYİ Partiye destek vereceğini söyleyerek, yeni ilçe başkanı adayı Şenyurt’a “ Haluk başkan konuşmanda yerel seçimlerde Demirci Belediyesini kazanma sözü vereceksiniz, bu gücü kendinizde hissetmelisiniz, gece gündüz çalışmalısınız” dedi.


Emekli Eğitimci Manisa İl yönetim Kurulu üyesi Demircili İhsan Avcı ise Demirci öğretmen okulundaki hatıralarından bahsederek Alparslan Türkeş ile yaşadığı bir anısını paylaştı. Türk Milliyetçiliğini Türkeş’den öğrendiğini söyleyen Avcı Devlet Bahçeli’nin ilkesiz duruşu ve parti içi demokrasiyi yok ettiği için bu İYİ hareketinin başladığına dikkat çekti.


Gördes’ten kongreye konuk olarak gelen ve uzun yıllar MHP’de siyaset yapıp hatipliğiyle bilinen gazeteci Ahmet İnce’de divana yapılan taleple kürsüye gelip konuşma yaptı. İYİ Parti hareketinin halkta kitlelere ulaştığına dikkat çeken İnce “ Bir dip dalgası geliyor, siyasetteki dip dalgası anketlerde falan çıkmaz, irade sandıkta çıkar, Meral hanım bu dip dalgasını başlattı her şey İYİ olacak “ dedi.


Daha sonra seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonunda hazirun listesine imza atıp kongreye katılan 48 kişiden 43 kişi oy kullandı. Haluk Şenyurt Demirci İyi Parti İlçe Başkanlığına seçildi.
Şenyurt’un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.


Fahri Aksoy, Tahsin Temel, Ali Osman Çötel, Münevver Sandal, Ali Sarı, Ramazan Duru, Ahmet Kıldırcı, Yılmaz Ercan, İsmail Simavlı, Zahide Dağhan, Ali Göktepe, Süleyman Durul, Esra Özkahraman, Rüveyda Gönbe, Semih Kırlı, Serdar Sevimli, Mustafa Çelik, Bünyamin Keçeci, Sedat Akbulut ve Nurullah Şen.


HABER-Mustafa Temiz-Demirci

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2018, 20:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan akbulur
Ramazan akbulur - 6 yıl Önce

Bu gün yapılan iyi parti ilce kongeresinde yönetime secilen haluk şenyurt ve ekibini teprik eder calışmalarında başarılar DİLERİM.

SIRADAKİ HABER