Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in Yeni Yıl Mesajı

2019 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla giriyoruz.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in Yeni Yıl Mesajı
selcuk

Öncelikle 2020 yılının, ilçemiz, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlı bir şekilde geçmesini, yeryüzünde barışa, huzura, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.

2019 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Ülkemiz açısından 2020 yılının 2019 yılından daha güzel geçmesi en büyük temennimizdir. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.

Saruhanlı Belediyesi olarak başarılı bir yılı  geride bırakıyoruz. Bizler yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla hizmet, sosyal ve ekonomik imkan sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Saruhanlımızın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacağız.

9 aylık görev süremiz boyunca ilçemiz ve halkımız için var gücümüzle çalıştık. 50 Mahallemizde halkımızın hak ettiği hizmetleri yerine getirmenin çabasını verdik. Önümüzdeki 4 buçuk yılda büyük projelerimizi hayata geçireceğiz.

İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile yaşlılar, gençler, kadınlar, çocuklar ve engelliler gibi toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanına hitap eden projeleri uygulamaya koyarak toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacağız.

Bu vesile ile yeni yılın yeni umutlar ve heyecanlar getirmesini terör ve doğal afetler gibi olumsuzlukların 2020 yılında yaşanmamasını temenni ediyorum.  2020 yılının tüm dünyaya ve ülkemize, barış dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Zeki Bilgin

Saruhanlı Belediye Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER