Saruhanlı'da İki Mahalle Bu Kış Doğalgazla Isınacak

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçede yıllardır hayali kurulan doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek, Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallesinde 1 buçuk ay sonra doğalgaz kullanımına başlanacağını müjdeledi.

Saruhanlı'da İki Mahalle Bu Kış Doğalgazla Isınacak
selcuk

Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte, Aksa Doğalgaz Manisa Şubesinin Saruhanlı'da doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunu kuracağı tesiste incelemelerde bulundu.

Tesisteki incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Bilgin, yaklaşık 10 gündür Saruhanlı'da doğalgazla ilgili çalışma yapılmadığı için Doğalgaz'ın gelmeyeceği yönünde bazı söylemlerin ortaya atıldığını dile getirdi.

Bu tür ifadelerin asılsız olduğunu, doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunun 10 gün sonra Aksa Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, bundan dolayı sahadaki kazı çalışmalarına ara verildiğini ifade eden Bilgin, şu bilgileri verdi;

"Buradan hemşerilerimize doğalgazın müjdesini verebilirim. 15 Eylül ile 15 Ekim arasında ilçemizde Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahalleleri doğalgazı kullanmaya başlayacak ve bunun rahatlığını yaşayacak. Doğalgazın, Saruhanlımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız, dışarıda söylenen yanlış ifadelere itibar etmesin. Bu konuda Saruhanlı Belediye Başkanı olarak benim, Belediyedeki yöneticilerinin ve Aksa Doğalgaz Manisa firması yetkililerinin yaptığı açıklamaların dışında yapılan söylemlere itibar etmesinler."

Depolama ve dolum tesisinin önümüzdeki günlerde Aksa Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, Bunun ardından, doğalgaz bağlantısını yaptıran abonelerin bu kış doğalgazı kullanmaya başlayacaklarını anlatan Bilgin, "Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallemize hayırlı olsun. Önümüzdeki 2020 yılında ise doğalgazın tüm Saruhanlı'da kullanılacağı müjdesini şimdiden veriyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER