Saruhanlı Belediyesi 2019 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Saruhanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2019 yılı asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kombine Sathi Kaplama Sistemi ile Saruhanlı ile Hacırahmanlı mahallesi arasındaki bağlantı yolunda asfalt kaplama çalışmalarının startı verildi.

Saruhanlı Belediyesi 2019 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte asfalt çalışmalarının yapıldığı yolda incelemelerde bulundu.

Başkan Bilgin, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2019 yılı asfalt sezonunu başlattıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

"ilçemizde en yoğun kullanılan Saruhanlı ile Hacırahmanlı arasındaki 2 bin 100 metrelik yolu Allah'ın izniyle sathi kaplamaya başladık. Program dahililinde yapılacak çok işimiz var. Bir çok noktada çalışmalarımız devam edecek. Buradan sonra Saruhanlı ile Adiloba mahallemiz arasındaki bağlantı yolunda asfaltlama yapacağız. Daha sonra yine Saruhanlı ile Hacırahmanlı arasındaki büyük kanal diye tabir ettiğimiz, su kanalının kıyısından geçen yolu asfaltlayacağız. Öte yandan arazi yollarımızın ana arterlerinde asfalt çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Bizler Saruhanlımıza hizmet etmek adına yola çıktı, inşallah Saruhanlımızın hak ettiği hizmetleri rabbim bize nasip eder."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER