Başkan Bilgin Anneler Gününde Şehit Annelerini Unutmadı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "Anneler Günü" nedeniyle ilçedeki şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek, anneler gününü kutlayıp ellerini öptü.

Başkan Bilgin Anneler Gününde Şehit Annelerini Unutmadı

Başkan Bilgin, "Anneler Günü" kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde ikamet eden toplam 13 şehit annesini evlerinde ziyaret etti. Şehit annelerinin elini öpüp anneler gününü kutlayan Bilgin, şehit annelerine çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal'ın da katıldığı ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Bilgin “Analarımız şefkatin sembolüdür. Onların hakkını asla ödeyemeyiz" diyerek şunları kaydetti;

“Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren baş tacımız annelerimizin, çocuklarının sağlıklı bir şekilde yetişmesi için gösterdikleri çaba her türlü takdirin üzerindedir. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan annelerimize hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bizlerde bu kapsamda bu topraklarda bizim huzur ve güven içinde yaşamamız için canlarını feda eden şehitlerimizin annelerini ziyaret edip, ellerini öptük ve anneler gününü kutladık."

Başkan Bilgin, dünyanın en yüce ve en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER