Başkan Dutlulu’dan Anneler için karanfil

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, haftasonu aileleri ile birlikte Gölet alanında bulunan annelere karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı.

Annelerin emeklerinin çok büyük olduğuna değinen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, onların bu özel gününü kutlayarak şu şekilde konuştu: “Bugün çocuklarıyla birlikte hafta sonunun keyfini çıkaran annelerimize karanfil hediye ederek Anneler Günü’nü kutladık. Sadece ‘Anne’ olduğu için değil; güzeli, doğruyu, sevgiyi, saygıyı, merhameti ve paylaşmayı bizlere öğrettiği için fedakar annelerimizin emekleri asla ödenmez. Başta evladını kaybeden anneler ve annelerini kaybeden evlatlar olmak üzere dünyanın en kıymetlileri olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım”

ANNELERDEN BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR

Öte yandan Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Pazar Pazarında Anneler Günü hediyesi olarak dağıtımı yapılan karanfiller annelere belediye personeli tarafından ulaştırıldı. İlçe genelinde evlerde ve çeşitli mekanlarda yapılan karanfil dağıtımı yoğun ilgi gördü. Kendilerine hediye edilen karanfilleri büyük bir mutlulukla alan anneler; bu anlamlı ve özel günde kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER