Vali Deniz Soma’da Şehit Aileleriyle Birlikte İftar Yaptı

Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Soma'da meydana gelen maden kazasının 5. Anma Yıldönümünde, Kızılay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen şehit aileleri iftar yemeğine katıldı.

Vali Deniz Soma’da Şehit Aileleriyle Birlikte İftar Yaptı

Yemeğe Vali Ahmet Deniz ve esinin yanı sıra, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Eşi Ayşe Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Ķızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Kızılay Genel Sekreteri Aziz Günal ve maden şehitlerinin aileleri katıldı.

Soma Seas Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftarda konuşan Vali Deniz "Ramazan’ın bir güzelliği de bizleri buluşturması. Rahmeti bereketi ve güzellikleri ile gönül sofralarında bir arada oluyoruz. Rabbim nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Bugün, 5 yıl önce elim bir maden kazasında kaybettiğimiz 301 madencimizi anıyoruz. Yaşanan acıyı sözlerle anlatmak imkânsız.” dedi.

Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi de saygı ile anan Vali Deniz şöyle devam etti “Aramızda, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye şahadete yürüyen şehitlerimizin yakınları da var. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz, bin yıldır vatanımıza saldırılar bitmedi, şehitler tepesi hiç boş kalmadı. Hepsine minnet borçluyuz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Siz değerli ailelerine de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız.” dedi.

Soma Maden Şehitlerini Anma Yıldönümünde düzenlenen iftarda, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Vali Deniz’e plaket verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER