Selendi’nin Büyük Dönüşümünde Sıra Üstyapıda

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezinde hayata geçirdiği 28 kilometrelik altyapı yenilemesi sonrasında 110 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı uygulamalarına da başladı.

Selendi’nin Büyük Dönüşümünde Sıra Üstyapıda

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın doğusundan batısına kadar vatandaşları refaha kavuşturan yatırımlarını sürdürüyor. Selendi ilçe merkezinde toplam 28 kilometre uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı döşenmesinin ardından üstyapı işi de başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde altyapısı yenilenen cadde ve sokaklarda 110 bin metrekarelik de kilit parke ve bordür taşı uygulaması yürütülüyor.

Vatandaşa verilen söz tutuldu

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kadir Erman Aydınyer, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün geçen dönemdeki “Hizmetler Manisa’nın doğusundan başlayacak” sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu tüm ekibimizle birlikte yaşıyoruz. Selendi ilçemizde ciddi anlamda bir değişim yaşandı. Şimdi de üstyapı aşamasındayız. Hemşerilerimize layık oldukları hizmetleri ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER