Başkan Bilgin, Ekibiyle Birlikte Tam Kadro Sahada

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde halkın kendisine verdiği desteğe teşekkür etmek, yatırım ve hizmet anlamında vatandaşların taleplerini almak için mahalle ziyaretlerine başladı.

Başkan Bilgin, Ekibiyle Birlikte Tam Kadro Sahada
selcuk

Bu kapsamda Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Teknik personeller, Zabıta ve Şantiye şefliğinin yetkilileriyle Dilek, Kayışlar, Gökçeköy, Kemiklidere, Tirkeş ve Hacırahmanlı mahallelerini ziyaret eden Bilgin, halkın taleplerini dinledi.

Mahalle ziyaretlerinde bir konuşma yapan Bilgin, 5 yılda Saruhanlı'da büyük bir değişime imza atacaklarını, bir yandan projelerini hayata geçireceğini, bir yandan halkın taleplerini karşılayacaklarını ifade etti.

Saruhanlı’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını dile getiren Bilgin, "Eşit hizmet hakkına sahip çıkacağız. Saruhanlı Belediyesini halkın Belediyesi yapacağız. Ötelenmiş hizmetleri halkımızın ayağına getireceğiz. Hizmetlerimizi eşit ve adil bir şekilde 50 mahallemizde hayata geçirecek, halkımızın memnuniyeti için çalışacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER