CHP Grubundan Başkan Ergün’e Destek “ Sizin yanınızdayız”

Büyükşehir meclisinde CHP'nin başkana desteği dikkat çekti.Manisa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı AKP grubunun ve bazı provokasyoncularının çıkardığı olaylar nedeniyle yapılamadı. Toplantıyı terk eden AKP’lilerin aksine CHP grubu sağduyulu davranıp Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP grubuna destek verdi. CHP Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin, “ Sizin yanınızdayız, yine yanınızda olacağız” dedi.

CHP Grubundan Başkan Ergün’e Destek  “ Sizin yanınızdayız”
 Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı bugün kadar yaşanmamış bir provokasyona sahne oldu. Belediye Meclis toplantısı başlamadan önce provokasyon amacıyla salona gelen bir grup, salonu birbirine kattı. Henüz toplantı başlamadan basın mensuplarıyla tartışan provokasyoncular ardından meclis üyelerine saldırdı. Bu tartışmalara rağmen provokasyoncular meclisi terk etmedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, güvenlik nedeniyle meclisin bu şartlarda toplayamayacağını belirtmesine rağmen AKP grubu kararında diretti. AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan’ın başkanlık koltuğuna oturmak istemesiyle tırmanan olayların ardından, AKP grubu salonu terk etti. 


CHP’LİLERDEN DESTEK GELDİ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan olayların ardından MHP grubuyla birlikte salona gelip, provokasyonu kınadı. Yaşanan gerginlikler boyunca sağduyulu davranan CHP’liler Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e destek verdi. CHP Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin, “biz CHP grubu olarak Manisa’ya hizmet adına yaptığınız mücadeleyi görüyoruz. Söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Biz yine buradayız, yine burada olacağız. Doğru şeylerde yanınızda olacağız. Yanlış şeylerde karşınızda olacağız” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER