Başkan Bilgin, Ramazan Bayramını Kutladı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bilgin, Ramazan Bayramını Kutladı

Bilgin, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını, bayramların birlik, beraberlik ve paylaşma duyguları açısından önemli olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramı'nın sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı bir bayram olmasını dileyen Bilgin, milli ve manevi birliğin en üst seviyede olması gerektiğini bildirdi.

Ramazan ayı boyunca yaşanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının bayramdan sonra da sürdürülmesini temenni eden Başkan Bilgin, şunları kaydetti;

"İlçemizde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi için Belediyemiz ve kamu kurumları tarafından her türlü tedbir alındı. Seyahat edecek tüm vatandaşlarımızın emniyet kemerlerini takmasını ve trafik kurallarına titizlikle uymasını, yorgun ve uykusuz araç kullanılmamasını özellikle rica ediyorum. Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu duygularla, Saruhanlılı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Büyüklerin ellerinden, çocuklarımızın gözlerinden öper, sevgi ve saygılarımı sunarım."

-Bayramlaşma Programı-

Bu arada Ramazan Bayramının birinci günü 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Belediye Başkanlık makamında halkla bayramlaşma programı yapılacak. Başkan Bilgin, burada belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER