Başkan Besim Dutlulu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Besim Dutlulu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Dutlulu mesajında; “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bu mübarek Ramazan Bayramı’nın da, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyor ve tüm Akhisarlıları kırgınlıkları unutarak birbirimizle kucaklaşmaya davet ediyorum.

Değerli hemşehrilerim, Akhisar Belediyesi, demokratik anlayışı, gelişen kurumsal yapısı ve toplum ile kucaklaşmada gösterdiği başarıyla bölgemizin önde gelen bir belediyesi olma yolunda hızla ilerliyor. Akhisar Belediyesi, geçtiğimiz kısa süre içerisinde, dağınıklığa son vererek, her alanda büyük başarılara imza atıyor. Bu durum, geleceğe ilişkin iyimserliğimizi daha da arttırıyor. Daha iyiyi başarmamızı sağlayacak olan da bu yüksek moral ve kendine güven duygusudur. Hedefimiz, sadece bölgenin değil, ülkemizin en başarılı belediyelerinin arasına girmektir.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için, demokratik ve çağdaş hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Daha iyi yönetilen , daha gelişmiş, Avrupa standartlarında Akhisar istiyoruz. Tüm fertleri mutlu, yarınlarına güvenle bakan, mevcut sorunlarını aşmış, gelişen ve herkesin gıpta ile baktığı bir Akhisar istiyoruz. Bölgesinde ağırlığını ve saygınlığını sürdüren bir Akhisar’ı hep birlikte inşa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Akhisarlı hemşerilerimin, ulusumuzun ve islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER