CHP Manisa Milletvekili Bakırlıoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Acıları, anıları, mutlulukları ve sevinçleriyle birlikte bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.

Manisa Son Haber
CHP Manisa Milletvekili Bakırlıoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

2019 yılı, ekonomik krizin herkesi vurduğu, işsizliğin rekor kırdığı, asgari ücretli, emekli geçim sıkıntısı içerisinde kıvranırken, saray çevresi ve iktidar olanaklarıyla zenginleşen azınlığın lüks ve şatafat görgüsüzlüğünün herkesin gözüne sokulduğu,  çocuklara karşı istismarın, şiddetin, kadın cinayetlerinin arttığı, kötü bir yıl olmuştur.

Fakat bunlara rağmen 2019; her şeyin çok güzel olacağına inanan halkımızın; birlik ve beraberliği ile toplumsal dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bir yıl olarak hafızalarımızda kalacaktır.

2020 yılında umudun, barışın, kardeşliğin egemen olduğu, daha iyi yaşam koşullarının ve adaletin sağlandığı, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2020 yılının, halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.

 Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU

CHP Manisa Milletvekili

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER