Demircili şahıs arazide ölü olarak bulundu

Mustafa Temiz- Demirci- Manisa Son Haber - Manisa’nın Demirci ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki şahıs arazide ölü olarak bulundu.

Manisa Son Haber
Demircili şahıs arazide ölü olarak bulundu

Olay ilçeye bağlı Mahmutlar Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Ölüm olayı, bugün saat 13.45 sularında hayvanlarını otlatan Halil Durak isimli çobanın sürüde bulunan köpeklerinin  sürünün önünden giderken aşırı havlaması sonucu  ortaya çıktı.

İddialara göre çoban Durak, Mezaraltı mevkiinde yerde yatmakta olan hareketsiz durumdaki şahsı görerek mahalle muhtarını telefonla arayıp bilgi verdi.

Olay yerine intikal eden Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, şahsın ölmüş olduğunu tespit etti.

Olay yerinde Demirci Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemeyi yaptı.

TEK BAŞINA YAŞIYORDU, İŞİTME ENGELLİ VE ALZHEİMER HASTASIYDI

Yapılan incelemelerin ardından cesedin  80 yaşında işitme engelli ve son yıllarda da Alzheimer hastası olarak yaşayan Ahmet Akalın isimli şahısa ait olduğu ortaya çıktı.

Şahsın evine yaklaşık 400 metre mesafede cansız bedeni bulundu. Mahalle sakinlerinin iddialarına göre, şahsın hastalığı nedeniyle böyle sık sık evinden dışarı çıktığı ve yine böyle çıktığı sırada soğuğunda etkisiyle ölmüş olabileceği ifade ediliyor.

Olay yerinde Demirci Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekipleri incelemelerini tamamlayarak cenaze Demirci Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ölü bulunan şahsın eşini 6 yıl önce kaybettiği, ikisi kız, biri erkek 3 çocuk babası olduğu, çocuklarının mahalle dışında yaşadıkları da öğrenildi.

Ölüm olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER