Bu mesajlar istifanın habercisi mi ? Turgutlu İYİ Parti İlçe başkanı Ertaş İstifa mı edecek? İlçe bu olayı konuşuyor!

Mustafa Temiz- Manisa Son Haber/ Manisa'nın Turgutlu ilçesi İYİ Parti ilçe Başkanı Önder Ertaş'ın sosyal medya paylaşımları "istifa mı edecek?" sorusunu akla getirdi.

Manisa Son Haber
Bu mesajlar istifanın habercisi mi ? Turgutlu İYİ Parti İlçe başkanı Ertaş İstifa mı edecek? İlçe bu olayı konuşuyor!

Turgutlu İYİ Parti ilçe başkanı Ertaş, bu akşam saatlerinde sosyal medya hesabından " Bu güne kadar yanımda olan desteğini birgün bile esirgemeyen tüm yönetim kuruluna ve Manisa'da ve tüm Türkiye'deki İYİ'lere sonsuz teşekkür ederim" diye bir paylaşım yaptı.


ERTAŞ HAKKINDA İDDİALAR GÜNDEME GELMİŞTİ


Ertaş'ın çevresindekilere  Turgutlu'da CHP'li Başkan Çetin Akın yönetimindeki belediyeden yardım parası aldırtıp daha sonra bunu kendisinin aldığı  şikayetleri üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı. Savcıya ifade verenler Ertaş'ın belediyeden hiçbir araştırmaya tabi tutulmadan aldıkları 1000'er lirayı "Sana belediyede iş ayarlayacağım" vaadinde bulunduğunu belirttikleri Ertaş'a verdiklerini iddia etmişlerdi. 

Başkan Ertaş, hakkında yapılan bu iddialar ve çıkan haberlerden sonra Manisa Son Haber'e şu açıklamaları yapmıştı.


Konuyla ilgili Turgutlu Belediye başkanı Çetin Akın'da açıklama yaparak  belediyeden yapılan bu tür sosyal  yardımların belgeleri olduğunu, iddialardaki gibi miktar paraların hiç bir zaman yardım maksatlı verilmediğini ve soruşturma açılan savcılığa bu belgelerin teslim edildiğini söylemişti.


AKŞENER GEÇTİĞİMİZ HAFTA TURGUTLU'YU ZİYARET ETMİŞTİ


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sürdürdüğü yurt gezileri kapsamında Manisa ziyareti programı gereği Turgutlu ilçesini de ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında Ertaş, genel başkanı Akşener'e refakat etmiş, samimi ve sıcak görüntüler vermişti.


ERTAŞ' IN SOSYAL MEDYA MESAJLARI İLÇEDE GÜNDEM OLDU


Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından adeta bir veda mesajı gibi anlaşılan paylaşımlarında Ertaş'ın yakın zamanda istifa edeceği de kelime aralıklarından anlaşılıyor.

Ertaş önceden belirlenen kırsal mahalle toplantılarınında iptal edildiğini yine sosyal medya hesabından paylaştı. Ertaş ayrıca sosyal medya hesabını kapatacağını da yazdı.


Turgutlu ilçesinde gündeme gelen bu gelişmelerin ardından, kendisine ulaşmaya çalıştığımız Ertaş, telefonlara cevap vermedi.
Ertaş'ın bu sosyal medya paylaşımı sonrasında istifa da etse kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.


 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER