İYİ Parti'li Çelik "öğrencilerin can güvenliği tehlike altında, tedbir alınmalı"

İyi Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik öğrencilerin ve Manisa halkının Atatürk Bulvarı (Cumhuriyet Meydanı) 'nda akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkıntısına ve öğrenci güvenliğine önem verilmesi için yetkililerden gerekli tedbirlerin alınmasını dile getirdi.

Manisa Son Haber
İYİ Parti'li Çelik "öğrencilerin can güvenliği tehlike altında, tedbir alınmalı"

Sayın valimiz, Sayın Şehzadeler Belediye Başkanımız,Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Atatürk Bulvarında bulunan Şehitler Ortaokulu ve Ali Rıza Çevik Ortaokulu öğrencilerinin bir arada ders gördüğü bina önü ve çevresi hem okul çıkışına hem de mesai bitimine denk geldiğinden dolayı akşam saatlerinde trafik yoğunluğu artmakta ve öğrencilerin can güvenliği tehlike altındadır.

İyi Partili Çelik konu ile ilgili şunları ekledi; Sizlerden beklentimiz Cumhuriyet Meydanında bulunan boş alanın 18:30 ve 19:30 saatleri arasında okul servislerinin ve velilerinin Cumhuriyet Meydanı'ndan yararlanmasını sağlamanızı istiyoruz. Böylelikle malum kış aylarında olası bir kazanın ya da  can kaybının önüne geçmiş olabiliriz. Oradaki alanın trafik akışını  hem rahatlatacağından hem de velilerin çocuklarının can güvenliğinin önemsendiğini hissetireceğiz. Gerekli tedbirlerin alınması konusunda sizlerden gerekli özveriyi ve hassasiyeti bekliyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER