Doktor Hanımın Demirci'ye Veda Mesajı

14 Mart 2014 yılında güneşli bir sabahında çiçeklerle Dr.Müberra Duran ı karşılayan Demirci; 08.08.2020 tarihinde bir yaz gününde yağan yağmuruyla uğurladı onu.

Manisa Son Haber
Doktor Hanımın Demirci'ye Veda Mesajı

Ben Demirci'ye gelirken ağlayanlardan değildim çünkü içimde  bir huzur olmuştu  virajların ardında saklı cenneti gördüğümde ve Demirci beni hiç yanıltmadı ilk gün hissettiğim huzur ve mutluluk günden güne artarak çoğaldı.
İnsanıyla doğasıyla beni hamuruna dahil etti. Dağların arasındaki köylerinde yaşlısını gencini gebesini bebeğini kapı kapı ezberledim ,sofralarında misafir oldum zeytin katmere . Doğumuna kadar 9 ay takip ettiğim bebekler büyüyüp bana el sallar oldu. 
Evinde ziyaret ettiğim yaşlılar kendi yaşlım oldu son yolculuklarına ağlar oldum ve farkında olmadan  ikinci memleketim oldu güzel Demircim.
Bu sürede ömürlük çok değerli dostlar edindim ama en önemlisi de meslek hayatımda değerli bir tecrübe kattı bana Demirci  halkı ve kurumları.
Demirci ilçe sağlık müdürlüğünü yürüttüğüm 6 yıl boyunca 1.basamak sağlık hizmeti sunumunda en yüksek verimin alınmasının en güzel örneğini Demircimde yaşadım ve bu benim için mesleki anlamda da büyük bir mutluluk oldu.
Gerek resmî kurumlararası ve özel kuruluşlar arası işbirliği  olsun  gerekse vatandaş devlet dayanışması olsun görevim süresinde bana destek olan ; yaptığımız her türlü hizmete ortak olup emeği  geçen herkese çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Ben elvada demiyorum, çünkü insan evine  elveda diyemez.
Ben biliyorum ki her zaman gelip kapısını çalacağım can dostlarımla dolu havası güzel doğası güzel insanı özel Demircimden ;memleketimden bir ömür kopmayacağım .
Hakkınızı helal edin sevgi ve saygıyla kalın.

Dr. Müberra DURAN

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah Yücel
Nurullah Yücel - 4 yıl Önce

Doktor hanım, sizde artık Demirci' li olmuşsunuz. Sizlere yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Demirci kendisine hizmet verenleri asla unutmaz. Selamlar.

H.Y
H.Y - 2 yıl Önce

Yolun açık başarıların devamlı olsun.Ülkenin insanlarına gücünün yettiğince yardımcı olasın...

SIRADAKİ HABER