Dün kaza yapan ambulansta bulunan hasta kadın vefat etti

Manisa'nın Köprübaşı ilçesi Borlu Mahallesi yakınlarında Demirci'den Salihli'ye sevk edilirken, kaygan yolda devrilerek kaza yapan ambulansta bulunan hasta kadın hayatını kaybetti.

Manisa Son Haber
Dün kaza yapan ambulansta bulunan hasta kadın vefat etti

YATAKTAN DÜŞEREK KALÇA KEMİĞİNİ KIRMIŞ
92 yaşındaki Fadime Atalay evde kimsenin olmadığı bir sırada yatağından kalkmak isterken yere düştü. Komşularına seslenen kadın, onların ihbarıyla  112 sağlık ekibince Demirci Devlet hastanesine kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahalenin ardından kalça kemiği kırığı tespit edilen yaşlı kadın, Salihli Devlet Hastanesine sevk edilmişti.
Edinilen bilgilere göre ; Salihli'ye sevk edilen ve bindirildiği ambulans kaza yapınca 3 sağlık çalışanı ile birlikte Köprübaşı Devlet Hastanesine kaldırılan 92 yaşındaki Fadime Atalay Köprübaşı Devlet Hastanesine ait ambulans ile Salihli Devlet Hastanesine gönderilmişti.


GECE MANİSA MEDİKAL HASTANESİNE KALDIRILDI
Salihli Devlet Hastanesinde kazadan sonra oluşan, kafa travması ve iç kanama şüphesiyle Manisa Medikal Hastanesine sevk edilen 5 çocuk annesi Atalay bugün saat 01.00 sularında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim görevlisi Rafet Atalay'ın da annesi olan 92 yaşındaki Fadime Atalay bugün Demirci Mezarlığında toprağa verilecek.


RAFET HOCA YURTDIŞINDAYDI
Annesi vefat eden Celal Bayar Üniversitesi öğretim görevlisi Rafet Atalay'ın şu an Ürdün'ün Başkenti Amman 'da olduğu, Amman Üniversitesi'nde geçici süre ile 2020 yılı Ağustos ayına kadar görevli olduğu ve Koronavirüs Kovid-19 salgını nedeniyle havayolları hizmetleri durdurulduğu için cenazeye katılamayacağı da öğrenildi.
Manisa Son Haber ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.
HABER-Mustafa Temiz -Manisa Son Haber

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER