Alan El, Veren Eli Görmeden Emanetler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Demirci İlçe Başkanlığı Koronavirüs Salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ve maske dağıttı.

Manisa Son Haber
Alan El, Veren Eli Görmeden Emanetler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Geçtiğimiz gün gıda torbaları ve maskeleri İlçe Başkanlığına teslim etmek üzere Demirci'ye gelen CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal gıda torbalarını CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru'ya teslim ettiler.
CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru Manisa Son Haber'e yaptığı açıklama da ; Bize ulaştırılan emanetleri tamamen sivil bir inisiyatifle belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine  teslim ettik. Oncu, buncu, onlar, bunlar demeden, samimi verilerle ihtiyaç sahibi olduğunu belirlediğimiz insanların ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olmaya çalıştık. Bunun için medya ordusunu peşimize takmadık, güzel ahlak çerçevesinde, içinde gıda maddesi olan torbaları bu mübarek ayda olması gerektiği gibi alan el veren eli bilmeden görmeden teslim ettik.
Gerek gıda paketleri gerekse Koronavirüs salgınıyla mücadelede ilk adım olan maskelerin temininde ve tanziminde başta Manisa İl Başkanımız Semih Balaban, İl Kadın Kolları Başkanımız Şadiye Uysal, Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın, Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, Saruhanlı Belediye Başkanımız Zeki Bilgin, Alaşehir Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu, ilçelerimizin Parti örgütleri, Demirci ilçe örgütüme ve bu konuda bize destek veren tüm hayırseverlerimize dayanışma ve insan sevgisi duygularım içerisinde teşekkür ediyorum" dedi.

CHP DEMİRCİ MASKE DE DAĞITTI
Cumhuriyet Halk Partisi Demirci ilçe örgütü Koronavirüs salgını dolayısıyla Demirci ilçesinde eline devlet tarafından gönderileceği beyan edilip ancak halen geçmeyen ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, bugüne kadar maskeyi temin edememiş kişilere de maske dağıttı.
Maskeler Manisa'daki CHP'li belediyeler tarafından kurulan hijyen atölyelerde üretilerek paketlendi.

HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER