Esenyurt Mahallesi Susuz Kalmadı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesi’nde bozulan elektrik trafosunu yenileyerek vatandaşa kesintisiz su ulaşmasını sağladı.

Esenyurt Mahallesi Susuz Kalmadı
Esenyurt Mahallesi Susuz Kalmadı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıalrın içme suyu tüketimini kesintisiz ve kaliteli hale getirmek adına enerji temini çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, arızalanan sistemleri kısa süre içerisinde çalışır hale getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesi’nde bozulan elektrik trafosunu yenisi ile değiştirdi. Yapılan çalışma sayesinde, mahallenin içme suyu sondajlarına enerji sağlayan sistemin uzun süre devre dışı kalması önlenerek, vatandaşın sorun yaşamaması sağlandı.

“Ekipler anında müdahale etti”

Esenyurt Mahalle Muhtarı İbrahim Şalgam, “Mahallemizde ani su kesintisi yaşanınca, MASKİ ekipleri bildirdik. Sorunu tespit ettiler ve yanan trafoyu yenisi ile değiştirdiler. Su kesintisi kısa sürede çözüldü. MASKİ’nin çalışmasından memnun kaldık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER