Koronavirüs, Bayramı Bile Öne Çekti! CHP Demirci Bugün Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezince Koronavirüs Pandemi Salgını tedbirleri kapsamında 19 Mayıs gününde bazı illerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığından alınan karar gereği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Atatürk anıtlarına çelenk sunumu programları öne çekilerek bugün yapıldı.

Koronavirüs Bayramı Bile Öne Çekti! CHP Demirci Bugün Atatürk Anıtında Çelenk Sundu
Koronavirüs, Bayramı Bile Öne Çekti! CHP Demirci Bugün Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

CHP Demirci İlçe Başkanlığı da bu uygulama gereği bugün saat 13.30 da ilçe başkanı Melih Kuru ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Demirci Atatük Anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu.


CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MELİH KURU CHP DEMİRCİ İLÇE BAŞKANI


Değerli hemşerilerim ;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı ilk adımla bağımsız ve aydınlık geleceği özümsemiş; cumhuriyet ve demokrasiyi şiar edinmiş bir ulus haline geldik. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a ilk adımı attığında işgal altındaki bir ülkenin, milletin kaderinin değişeceğini biliyordu. Ulu Önder Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, Türk halkına olan inancı, askeri ve sonrasında siyasi alanda gösterdiği üstün liderliği sayesinde bugünün Türkiyesi’nin temelleri atıldı.

Milletimizin küllerinden yeniden doğduğu en önemli tarihlerin başında gelen 19 Mayıs aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen en kutsal hazinelerden de biri oldu. Cumhuriyetimiz ve geleceğimizin ilelebet korunması görevini gençlere veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu paha biçilemez görevle gençlerimize duyduğu sonsuz güveni de gösterdi. Türk Gençliği olarak bizlerin de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu topraklar için hiç düşünmeden mücadele eden kahramanlarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmak, cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve ülkemizi hep daha ileriye taşımak en büyük sorumluluklarımızın başında gelmektedir.

Korona virüs salgını nedeniyle bu sene tıpkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı Demirci ilçemizde evlerimizde kutlamak, bayram sevincimizi evlerimizde yaşamak zorunda kalacağız. 23 Nisan’da evlerimizde, balkonlarımızda yaşadığımız coşkunun 19 Mayıs’ta da yaşanmasını tüm kalbimle diliyorum.

Milli Mücadelemizin dönüm noktası olan aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından aydınlık yarınlarımız gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER