İYİ Parti Demirci İftarda Buluştu

Manisa'nın Demirci ilçesinde İYİ Partililer, İYİ Parti Demirci ilçe Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğinde buluştu.

Manisa Son Haber
İYİ Parti Demirci İftarda Buluştu

Yemeğe İYİ Parti Manisa İl Başkanı  Hasan Eryılmaz, Salihli ilçe Başkanı Ulvi Murat Tunca, Alaşehir ilçe Başkanı Kadir Daş, Köprübaşı ilçe Başkanı Ahmet Korkmaz, Gördes ilçe Başkanı  Mehmet Yavuz, İl Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Yılmaz, ilçelerin  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


Ev sahipliğini İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk Şenyurt'un yaptığı iftar yemeğinde Şenyurt, " Biz bu partiyi ülkedeki siyasi konjektürün en zor olduğu dönemlerde 30 kişi kurduk. Kucağımızda bulduğumuz seçimlerle yola koyulduk, bugün geldiğimiz noktada Demirci ilçesinde bu ortaya çıkan tablo bizlere gurur vermektedir. Demirci ilçesinde herkesi kucaklayan, herkesin dediğini dikkate alan bir yapıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İYİ Parti genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde iktidara yürüyor, tüm üyelerimizle zamanımızdan, ailelerimizden bile fedakarlık ederek bu bilinçle iktidara ulaşmak için  üstün gayret ve çabayı göstermeye devam edeceğiz. Katılımcılarımızın ayaklarına sağlık, bu iftar yemeğimize katılarak bizlere mutluluk verdiler, gurur yaşattılar" dedi.


İl Başkanı Hasan Eryılmaz'da " Demirci ilçesinde böyle mübarek bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduk. İYİ Parti iktidara yürüyor. Siz değerli partililerimizin gayreti ve desteğiyle partimiz iktidara koşuyor. Teşkilatlarımızla partililerimizle ve bize gönül veren dostlarımızla iktidar yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Akşener başkanlığında dik duran, memleket meselelerinde her zaman yol gösterici tavrını sürdüren politikalarımız halkın yüreğinde yer bulmuştur. İlk seçimde sandıklara hep birlikte sahip çıkarak, İYİ Partiyi ülkenin idaresine getireceğiz, sizler gayret gösterdiniz buralardayız, sizler yoksanız bizlerde yokuz, Demirci Teşkulatımıza bu organizasyon için çok teşekkür ediyorum, tüm Demircili hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Yemek sonrası partililerle sohbet edildi, siyasi süreç değerlendirildi. Yemeğin sonunda günün anısına fotoğraflar çekildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER