İYİ Partili Şenyurt "Demircili vatandaşlar Meral Akşener ve İYİ Partiyi umut olarak görüyor"

Manisa'nın Demirci ilçesine İYİ Parti heyetinin ziyaretinin ardından İYİ Parti Demirci ilçe Başkanı Haluk Şenyurt bir basın açıklaması yaptı.

Manisa Son Haber
İYİ Partili Şenyurt "Demircili vatandaşlar Meral Akşener ve İYİ Partiyi umut olarak görüyor"

" İYİ Parti heyetine Demircili hemşerilerimin ve esnafımızın gösterdiği teveccüh ve ilgiye teşekkür ederim" diyen Şenyurt, soğuk ve kar yağışı altında yapılan bu ziyaret sırasında kısıtlı zaman dilimi ve heyetin günlük önceden açıklanmış programı nedeniyle kısa bir faaliyetimiz oldu, ilerleyen günlerde yine partimizin programları dahilinde programlar sürecek, yine üst düzeyde heyet ziyaretleri devam edecek, ilçemizde başka yerlerde de yine halkımızla bütünleşip onlarla kucaklaşacağız" diye sözlerini sürdürdü.


İYİ PARTİ DEMİRCİ'YE ÇIKARMA YAPTI
Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, GİK Üyesi Yavuz Aydın, Genel Sekreter Uğurhan Tiryaki, Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Demirkol, Kurucular Kurulu Üyesi İlker Sungur, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan  partililer ve vatandaşların katıldığı ziyaret gerçekleşti. Kar yağışı altında sürdürülen ziyaretler sırasında esnafın derdini dinleyen heyet ayrıca Demirci Akıncılar Derneğini de ziyaret etti.


İkiye ayrılan heyet ziyarete iki ayrı noktadan başladı. Ziyaretler öncesi İYİ Parti ilçe Binasını da ziyaret etti. Burada partiye yeni katılanlara parti rozetlerini İYİ Parti İzmir milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Genel sekreteri Uğur Poyraz tarafından takıldı.


"Ben senin Müsavat deden olayım"
Parti binasında Demirci'yi sembolize eden halı figürlü hediyelerde yine Dervişoğlu ve Poyraz'a ilçe başkanı Şenyurt tarafından takdim edildi.


Parti binası ziyareti sırasında sıcak bir diyalog duygusal anların yaşanmasına yol açtı.

Heyetin karşılanması ve parti binasındaki toplantı sırasında Demircili kadınlarla birlikte ilçe Başkanı Şenyurt'un eşi ve küçük kızı Ayşe Arya 'da katıldı. Dervişoğlu ve küçük Ayşe Arya arasındaki diyalog görülmeye değerdi.

Dervişoğlu'nun Ayşe Arya'ya "Ben senin Müsavat deden olayım" teklifini kabul etmesi duygulu anlar yaşattı. Yakın zaman önce pandemi salgınında babasını kaybeden ilçe başkanı Şenyurt ve ailesi ile süreci bilenlerin gözleri doldu. Dervişoğlu, Ayşe Arya'nın da verdiği onay ile merhum Tevfik dedesinden sonra küçük kızın ikinci dedesi oldu.

DEMİRCİ'NİN İSTİKLAL MADALYASI KANUN TEKLİFİ ARTIK İYİ PARTİ'NİN TAKİBİNDE OLACAKTIR
Demirci Akıncılar Derneği ziyareti sırasında Dernek Başkanı Hüseyin Kıncı tarafından karşılanan heyete Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapan dernek başkanı Kıncı, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'a ayrıca Demirci ilçesinde bu mücadeleyi sürdüren Demirci Akıncılarının Milli Mücadelede de yer aldığını tarihsel belgelerle sunum yaptıktan sonra TBMM 26. Dönemde tüm Manisa Milletvekillerinin imzaladığı kanun teklifini hatırlatarak, bu yasanın meclisten geçmesi halinde Demirci'nin İstiklal Madalyasına kavuşma temennisini de iletti.


Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncılarının kendisini çok etkilediğini ifade eden genel sekreter Poyraz, " Siz en yakın zamanda bu konuda bizlere internet üzerinden online bir ders verin, bilgilendirin, mecliste böyle bir kanun teklifi hale gelip ve sadece yasalaşması için meclis genel kurulunde gündeme gelmesi gereken Demirci'nin İstiklal Madalyası yasasının takibi artık İYİ Partinin takibinde olacaktır" dedi. Dernek Başkanı Kıncı, heyete Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve döneme ait yazılmış kitaplar ve hediyeler takdim etti.

BAŞKAN ŞENYURT " Demircili vatandaşlar Meral Akşener ve  İYİ Partiyi umut olarak görüyor"
Ziyaretle ilgili sözlerini sürdüren İYİ Parti Demirci ilçe Başkanı Haluk Şenyurt ziyaret sırasında Demircili esnafların heyete gösterdiği ilgiye dikkat çekti " İYİ Parti her geçen gün tüm ülkede Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde yüreklere girmektedir. Bu sevgi ve ilgi ziyaretlerimiz sırasında Demirci ilçemizde de yaşandı, kış şartlarında ve kar yağışı altında kısıtlı bir program oldu ancak bu soğuk havayı Demircili hemşerilerimin sevgisi ısıttı, heyetimize gösterilen sevgi  görülmeye ve yaşanmaya değerdi,  tekrar buradan hemşerilerime teşekkür ederken, bu ziyaret takviminin devam edeceğini, ilerleyen zamanlarda yine yönetim kadrolarımız ve milletvekillerimizle Demirci ilçemizin daha bir çok yerlerinde bu ziyaretlerimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum" dedi.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2021, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER