Millet İttifakı Demirci'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Atatürk Anıtında Buluştu

Manisa ili Demirci ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda millet ittifakı üyeleri Atatürk anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulunup İstiklal marşımızı söyledi.

Manisa Son Haber
Millet İttifakı Demirci'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Atatürk Anıtında Buluştu

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. yılında 19 Mayıs bayramının kutlama programının resmi kutlamasının Manisa merkez de dahil, Demirci ilçesinde de yayınlanmama ve tebliğ edilmemesini eleştiren millet ittifakının CHP ve İYİ parti ilçe başkanları ‘’milli değerlerimiz pandemi tedbirleri göz önünde tutularak kısmen de olsa kutlanmalı ve yaşatılmalıdır ve gelecek nesillere taşınmalıdır’’ dediler.

CHP Demirci ilçe başkanı Melih Kuru, konu ile ilgili ‘’ milli bayramlarımızı basitleştirerek dar çerçevede kutlanma çalışmalarında artık sona geliyoruz. Bu zihniyet ülkedeki son zamanlarını geçiriyor, aslında bu zihniyet korkak basiretsiz, milli değerlerimizden uzak bir yaşam biçimini, iktidar olduğu bu süreçte pandemi tedbirlerine rağmen kutlamak ve o bilinci gelecek nesillere aktarmayı bile ihmale getirecek kadar, aydınlığa ve Cumhuriyet değerlerine kendilerini kapatmış bir toplumdan ibarettir. Hiç merak etmeyiniz, ilk seçimlerde bu kokuşmuş, talancı bir yapı ve karanlık insanlarla ilişkilerle iç içe geçtiğini gösteren videolarla, pis kokuları ortalığa saçılmış, iktidardan bu ülkeyi yine Cumhuriyetimizin kazanımı demokrasi ile yanı sandıkta seçimle, milli değerlerden uzak bu bir avuç insandan bu ülkeyi kurtaracağız.” Dedi.

İYİ Parti Demirci ilçe başkanı Haluk Şenyurt’ta anıt önündeki törenin ardından basına yaptığı açıklamasında konu ile ilgili ‘’ milli bayramlarımızı eski günlerimizde ki gibi şenlik içinde kutladığımız günleri özleten bu anlayışa karşıyız. Bizler bayram kutlamaları ve çelenk sunma törenlerini basit birer tören gibi görmüyoruz. Aynı zamanda Atatürk ün fikirlerini, Türk bayrağını ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün değerlerini hatırlatma ve koruma adına hareket ediyoruz. En kısa zamanda sandıkta helalleşme dilekleriyle, görüşmek üzere.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2021, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER