Son Dakika..! Demirci'de bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Manisa'nın Demirci ilçesinde bugün bulunan erkek cesedinin geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden beri kayıp olan 35 yaşındaki Orhan Eraydın olduğu ortaya çıktı.

Manisa Son Haber
Son Dakika..! Demirci'de bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Bugün saat 12.30 sularında Demirci ilçesi Mithatpaşa Mahallesinde bulunan arıtma tesisine ait su dolu havuzda bir erkek cesedi bulundu.
İhbarın hemen ardından olay yerine intikal eden kurtarma ve emniyet yetkilileri çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı.
Bulunan cesedin uzun saçlı bir erkeğe ait olduğu ve üstündeki siyah sıfır yaka kazak ve kırmızı kapşonlu bir giysi dışında kimliğiyle ilgili araştırma yapılması için havuzun boşaltılması işlemine geçildi.


Olay yerine gelen Demirci Cumhuriyet Savcısı incelemeleri tamamladı.
Cesedin kimliği konusunda araştırma sonuçlandı ve geçtiğimiz haftadan beri kayıp olan ve Demirci Emniyeti ile Jandarma ekiplerinin yoğun bir çalışma başlatarak aradıkları 35 yaşındaki kahvede garsonluk yapan Orhan Eraydın olduğu ortaya çıktı.


CEP TELEFONU 3 GÜN SONRA KIRILMIŞ OLARAK BULUNDU
Orhan Eraydın'ın kayıp olmasının ardından 3 gün sonra Demirci Açık Pazar yeri girişinde bulunan gişelerin yanında kendisinin kullandığı cep telefonu kırılmış olarak bulundu. Telefonun sim kartının zarar görmediği tespit edildi.


AĞABEY MEHMET ERAYDIN MÜGE ANLI'NIN  PROGRAMINDA KARDEŞİNİ ARAMAK İÇİN STÜDYODA YERİNİ ALMIŞTI
Orhan Eraydın'ın ortadan kaybolmasının ardından Emniyet ve arama ekipleri ile sürekli diyalog halinde bulunan ve gelişmeleri yakından takip eden ağabey Mehmet Eraydın kayıp haberi için Manisa Son Haber'e de müracaat etti.
Manisa Son Haber'de yayınlanan Orhan Eraydın'ın kayıp haberinin ardından ATV televizyonunda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı yapımcıları aile ile bağlantı kurdu. Dün gece geç saatlere kadar gelişmeler takip edildi. Demirci İlçe Jandarmaya gelen bir ihbarda değerlendirildi, kayıp Orhan Eraydın'ın ilçeye bağlı Ahatlar Mahallesi Gafurlar'da yol kenarında görüldüğü değerlendirildi. İlçe Jandarmaya bağlı devriye ekipleri arazide ve çevrede aramalarını sürdürdü, çevre halkını ve muhtarları da kayıp konusunda bilgilendirdi. Gece bu ihbardan da sonuç çıkmayınca Ağabey Mehmet Eraydın ATV televizyonunda kayıpları bulmasıyla ünlenen Müge Anlı'nın programında kardeşini aramak üzere yola çıktı.
Bugün ATV'de saat 10.00 da başlayan programda içerikte yer alacak olan kayıp haberi için sıra beklenirken, Demirci'de bulunan ceset haberi İstanbul'a ulaştırıldı. Cesedin kimliğinin açıklanmasının ardından ATV yetkilileriyle görüşen Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Temiz  acı haberden ağabey Mehmet Eraydın'ın haberdar olmasını da sağladı.
Acı haberi alan ağabey büyük üzüntü yaşadı. Ağabey Eraydın'ın ATV tarafından tanzim edilen araçla Demirci ilçesine yola çıktığı bilgisine de ulaşıldı.

CUMHURİYET SAVCISI GEREKLİ İNCELEMELERİ TAMAMLADI
Su dolu havuzda uzun süre kalan cesedin deforme olduğu vücudun şiştiği gözlenirken, kimliği belirlenen ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ, GÖZÜNÜZ BİZDE OLSUN.
HABER-Mustafa Temiz- Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER