Demircili 35 yaşındaki şahıstan bir haftadır haber alınamıyor

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Orhan Eraydın'dan 04 Mart 2020 Çarşamba gününden beri haber alınamıyor.

Manisa Son Haber
Demircili 35 yaşındaki şahıstan bir haftadır haber alınamıyor

Orhan Eraydın'ın ailesi tüm aramalarına rağmen bir sonuca ulaşamayınca Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu.
Orhan Eraydın'ın hafif bir engeli bulunuyor, algı sorunu yaşıyor. Kendisi Demirci'de bir kahvehanede garson olarak çalışıyordu.
Orhan Eraydın yakınları tarafından en son Çarşamba günü görüldü. Annesiyle birlikte Hacıhaba Mahallesindeki  evlerinde yaşayan Eraydın'ın cep telefonu kayıp olduktan 3 gün sonra Demirci Açık Pazar yeri girişinde bulunan gişelerin yakınında bulndu. Telefonun kırık olduğu ancak sim kartının da üstünde olduğu tespit edildi.


SALI GÜNÜ ÇALIŞTIĞI KAHVEHANEYE ZİYARETÇİLERİ GELDİ
Orhan Eraydın'ın kaybolmazdan bir gün önce çalıştığı kahveye yabancı oldukları düşünülen iki kişinin geldiği, Eraydın ile bir süre görüştükleri, görüşmenin ardından kahvenin sahibinden Eraydın'ın 1 saat izin istediği ortaya çıktı, Aile oğullarının daha öncede böyle şüpheli şahıslar tarafından dolandırıldığını, bu şahıslarla görüşmesinin ardından oğullarının bir gün sonra ortadan kaybolduğunu iddia ediyor.
Demirci Emniyet Müdürlüğü ailenin kayıp başvurusunun ardından kayıp Orhan Eraydın'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
Orhan Eraydın ile ilgili görgüsü veya bilgisi olanların Demirci Emniyet Müdürlüğü veya ağabeyi Mehmet Eraydın'ın  0 554 333 38 74 numaralı telefonuna bilgi vermeleri istendi.
Orhan Eraydın ile ilgili Manisa Son Haberin Whatsapp ihbar hattına da okurlarımız bilgi geçebilirler. Manisa Son Haber Whatsapp İhbar Hattı 0536 393 7850

HABER-Mustafa Temiz- Manisa Son Haber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER