Demirci Esnaf Kefalet Kooperatifi 2017 yılı olağan genel kurulunu yaptı

S.S. Demirci Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 yılı Olağan genel kurulu Kooperatif toplantı salonunda yapıldı.

Demirci Esnaf Kefalet Kooperatifi 2017 yılı olağan genel kurulunu yaptı
 S.S. Demirci Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 yılı Olağan genel kurulu Kooperatif toplantı salonunda yapıldı.
Olağan Mali Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, Kâtip üyeliklerini de ortaklardan İsa Demirel ile Yüksel Akdere yaptı.

Esnaf ve Sanatkârlar için kooperatiflerin öneminin altı bir kez daha çizilirken, divan başkanının Demirci’deki katılım ve birlik görüntüsünden memnuniyet ifade eden sözleri dikkat çekti.

50 yıl boyunca Demirci ilçesine hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen eski başkan Sadık Özkuyumcu 50 yıl görev yaptığı kooperatif başkanlığı sırasında hatalar ve yanlışlar yapmış olabileceklerini söyleyerek kooperatif ortaklarına ben hakkımı helal ediyorum, sizlerde helal ediniz diye seslendi.

Genel Kurul toplantısına Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, CHP Demirci ilçe Başkanı Melih Kuru, TÜRKİYE Halk Bankası Demirci Şubesini temsilen Aziz Akışık, Manisa Bölge Birliği Denetim Kurulu üyesi Said Başbelen, Demirci Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Aksu, Demirci Madeni Eşya ve El Sanatları Odası Başkan vekili Ahmet Simavlı, Demirci Terziler Odası Başkanı Hidayet Toprak, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli, Sarıgöl Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, Saruhanlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı V.Fahri Bilgiç, Salihli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Gördes Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Aydeniz, Kula Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Selendi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun, Alaşehir Kavaklıdere Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kudret Bozkaya, Alaşehir Tepeköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yıldırım, Ahmetli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ruhi Çoban ile çok sayıda kooperatif ortakları katıldı.

Genel Kurulun ardından Demirci Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Bilek katılımcılara teşekkür ederken esnaf ve sanatkârımız için hizmet vermeye, sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz dedi.



Genel Kurulun tamamlanmasının ardından katılımcılara ve konuklara Kooperatif tarafından yemek verildi.
HABER-Mustafa Temiz-DEMİRCİ





Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 03:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER