Perşembe günü fırtına var uyarısı

Meteorolojiden Manisa’da fırtına uyarısı geldi. Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. Vatandaşların özellikle baca tutuşmaları ve sobaların tütmesi konusunda dikkatli olması gerekiyor.

Perşembe günü fırtına var uyarısı
selcuk
 Meteorolojiden Manisa’da fırtına uyarısı geldi. Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. Vatandaşların özellikle baca tutuşmaları ve sobaların  tütmesi konusunda dikkatli olması gerekiyor.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “Rüzgarın bugün (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Bölgemizin kuzeyinde Çanakkale, Balıkesir İl geneli ile İzmir ve Manisa’nın kuzeyi, kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına 50-70 km/sa şeklinde, Güney Ege’de ise Aydın il geneli ile İzmir ve Manisa’nın güneyinde fırtına ve zaman-zaman kuvvetli fırtına 50-70 km/sa zaman-zaman 80 km/saat şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklar olan ulaşımda aksamalar ve çatı uçmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.




Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER