Yeni Başkan Yardımcısı Bayram Kaymak

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Gördes Belediye Meclisinin ilk toplantısının ardından Başkan Yardımcısı belli oldu. Gördes Belediye Başkan Yardımcılığına Bayram Kaymak atandı.

Yeni Başkan Yardımcısı Bayram Kaymak

Gördes Belediye Başkanı Av. İbrahim Büke’nin imzasıyla başkan yardımcılığına atanan Kaymak, göreve başladı.


Gördes Belediyesinde 34 yıllık hizmeti bulunan Bayram Kaymak yaptığı açıklamada “Başkanımız Sayın İbrahim Büke ile birlikte, ilçemize nice hizmetler sunabilmek için bu sorumluluğu taşımanın gururunu yaşıyorum. Gördes’i ayağa kaldırmak, hareketlendirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz, tüm tecrübemizi tüm enerjimizi ilçemiz için harcayacağız. Allah mahcup etmesin. İlçemiz her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

1971 yılında Gördes’te dünyaya gelen Bayram Kaymak, ilk ve orta öğrenimini Güneşli’de tamamladı. Liseyi Demirci ve İzmir’de meslek lisesinde bitirdi. Fırat Üniversitesi Elektrik Teknikerliği bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Gördes Belediyesinde memur olarak işe başladı. Daha önce Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünde teknik eleman olarak görev yapan Bayram Kaymak, bir dönem Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne de vekâlet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER