Allah'ın laneti üzerinize olsun..AMİN..

Allah'ın laneti üzerinize olsun..AMİN.. Siyaset yaptığım dönemde Demirci'de devlete ait bir orta öğretim yurdu yapılması için arkadaşlarımla beraber mücadele ettim..

Manisa Son Haber
Allah'ın laneti üzerinize olsun..AMİN..

İktidar AKP'ye geçtikten sonra bile devam eden süreçte, belli aşamalar geçilmesine rağmen, bu yurdun yapılmaması için dönemin tüm siyasi idaresi vurdumduymaz davrandı veya yapılan girişimlerin sonuçlanmasını arzu etmedi.. 
Ödeneği bile çıkarılmış, ihale aşamasına getirilmiş bu orta öğretim yurdu için kimse samimi davranmadı.. Buradaki amaç köylerden gelen öğrencileri lise eğitimleri sırasında barındırmak ve cemaatlerin elinden almaktı.. Olmadı, yaptırılmadı, hatta diyanetin yapılmış binaları bile cemaate devredilerek cemaatin hükümranlığında öğrenci yurtları yapıldı çalıştırıldı... 
" Allah rızası için çocuk okutuyoruz"  diye bağışlarla vitrini tamamlayan, yurt sektöründe devletin bile önüne geçen bu zihniyet.. Kurban bayramında sokaklarda kedileri bile göremezken, kan kokusuna düşmüş çakallar gibi, din iman üfürüp, derilerin başına çöktüler. Etleri toplayıp güya "öğrencilere yediriyoruz" deyip, teneke teneke soğuk hava depolarını zapt ettiler. Bu etleri bu millete kermeslerinde dönek ekmek bir lira deyip, yine parayla yedirdiler. Yine o dönem kermes açılışlarında makam kapma, kurdela kesme yarışına girenleri unutmamız mümkün mü?
Öğrenci velilerinden hiçte Allah'ın rızası olmayacak şekilde senetler aldılar, paraları tahsil ettiler, bağışları topladılar, kermesleri yaptılar, kayıt dışı gelirlerle bu karanlıkta kalan paraları neler yaptılar, kimsenin aklına düşmedi. Sormadılar, sorgulatmadılar..
Verdiği senetleri ödeyemeyen öğrenci ailelerini icraya verdiler, taahhüt suçundan jandarmanın, polisin haklarında yakalama emri çıkanları topladıkları ve cezaevine götürdükleri görüntüeri daha unutmadık ki.
Nisan ayı sonundan itibaren fakülte öğrencisinin çarşıya indiği günlerde yaptıkları bu kermeslerle küçük esnafı da mağdur ettiler. Demirci'de vergi veren, eleman çalıştıran, kira ödeyen esnafı bile yok saydılar. Dönemin Demirci Bakkallar odası başkanı Sayın Hüseyin Çorlu, tüm bu süreçlere şahittir.
Öğrenci yurtlarında demagojiyi ve yardımseverlerin iyi niyetlerini kötüye kullandılar...Demirci'de KYK yurtlarıyla adeta rekabet ettiler.
KYK idaresi yeni yurt bina yapamıyorsa, gidip bir binayı kiralayıp, yurt yapmayı bu şekilde hizmeti bile düşünemedi. Devlet aklı başkalarının ellerinde olduğu için bu bizzat, bilerek ve isteyerek yapılmadı veya yaptırılmadı.
Şimdi bu vebalde payı olan AKP'nin o güdük zihniyetli sorumlularına sesleniyorum...
Hepiniz çocuklarınızı önce cemaat, sonradan FETÖ terör örgütü olduğu ortaya çıkan iradeye teslim ettiniz, yurtlarında barındırdınız, okullarında okuttunuz.. Paraya tamah edip, son süreçte bu çocukların geleceğiyle bile oynadınız..
Köylerden gelen 13 yaşındaki kız çocuğunu okutmak isteyen, köyünde hayvanı, tarlası, çifti çubuğu olduğu için, çocuklarının peşinden gelip onlara ev tutamayan insanları, muhtaç ettiniz, cemaat yurtlarını adres gösterdiniz, mecbur bıraktınız...
Bu millet sadece oy verirken, bu çocukların mağduriyetini hatırlasa, unutmasa bile inanıyorum ki AKP'nin ve yandaşlarının yanından bile geçmez.
Üniversiteler yaptınız; yeterli sayıda öğrenci yurdu yapmadınız.
Gençlerimizi; cemaatlere, yandaş vakıf ve derneklere yönlendirmek için yurt problemini görmezden geldiniz.
Bugün ev kiraları uçtu, aileler çaresiz birçok öğrencimiz yurtsuz kaldı.
Öğrenciler okullarına gidemiyor.
Mutlu musunuz?
Kul hakkına girdiniz, yere batsın sizin bu dünyalıklarınız.
Şuuru teslim ettiniz, bu nesillerde onur ve gurur bırakmadınız, bir neslin geleceğini kararttınız, hayallerini yıktınız.
Bu oyunu gören, cemaatin tehlikesini ilk fark edenlerden biri olan, bunlara mesafeli olan, döneminde mücadele eden, gazeteci olarak baskılardan yılıp gazetesini kapatan, bunun üstüne Fen Lisesi kazanmış bir öğrencinin velisi olarak, evin önünden kolejlerin, yurtların, okulların idarecilerini onların okullarına yurtlarına vermemek için süpürge ile kovalamış bir baba olarak hepinizi lanetliyorum. İyi ki kovalamışım, iyi ki döneminde bu inanç sömürüsüyle gençlerin beyinlerini yıkayanlarla mücadele etmişim, gördünüz mü yine ben haklı çıktım!
Zamanında şakşakladıklarınız tepenize bombaları atınca bile akıllanmadınız, bu ülke ne çekti elinizden be, hepinize yazıklar olsun.
Allah'ın laneti üstünüze olsun.. AMİN.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2021, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER