ANKET ! Manisa'nın En Başarılı Belediye Başkanı Sizce Kim?

Manisa Son Haber yine halkın nabzını tutuyor. Yeni bir anketle yine okurlarımızın düşüncelerine başvuruyor.

ANKET ! Manisa'nın En Başarılı Belediye Başkanı Sizce Kim?

Manisa Son Haber 'deki bu anketimiz 07 Haziran 2020 günü saat 10.00 'dan itibaren başlayacaktır. Anket 14 Haziran 2020 günü saat 23.59 'da sona erecektir. Anket sonuçları 15 Haziran 2020 günü saat 14.00'da Manisa Son Haber'de okurlarımızla paylaşılacaktır.

Anket seçenekleri alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.

Ankete cep telefonundan PC  veya tabletten girerek oy verenler, ikinci bir kez oy kullanamayacaklardır. Manisa Son Haber'in anket güvenlik sistemi bunu kontrol altına almıştır.

Söz sizlerde, Koronavirüs pandemi salgınından sonra yeni yeni normal hayata geçtiğimiz bu süreçte, sizlerin tercihleri başkanlarımıza yeni ufuklar açacak veya kendilerini yeniden gözden geçirme ve sorgulama imkanı sunacaktır.

ANKETE NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

1-www.manisasonhaber.com linki üstünden siteye girip telefonla bağlanıyorsanız, YAZARLAR  bölümünün hemen altındaki ANKET yazan kısımdan, PC veya masaüstü konumdan giriyorsanız, ekranın sağ tarafındaki ANKET bölümünden katılabilirsiniz.

Ayrıca anketimize oy vermek için anketle ilgili MANİSA SON HABER'in sosyal medya sayfalarında yayınlanacak tanıtımlarındaki linke tıklayarak da direk olarak anket sayfamıza bağlanarak oyunuzu kullanabilirsiniz.

07 Haziran 2020 günü saat 10.00 'dan  14 Haziran 2020 günü saat 23.59 'a kadar aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.

Manisa'nın En Başarılı Belediye Başkanı Size Göre Kim?



Manisa Son Haber - ANKET |
https://www.manisasonhaber.com/manisanin-en-basarili-belediye-baskani-size-gore-kim-anket,18.html




 

Manisa Son Haber, hızlı, ilkeli ve halkın yanında habercilik anlayışına devam etmekte, tüm zorluklara ve engellemelere rağmen de  devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2020, 03:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Huseyın candan
Huseyın candan - 4 yıl Önce

Alaşehir belediyesi başkanın başarılı ahmet öküzcuoglu bence

SIRADAKİ HABER