Atatürk Demirci'de anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve son yüzyılın tartışmasız dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk Manisa'nın Demirci ilçesinde de anıldı. Saat 09.05'te yürekler bir kez daha burkuldu ve Atatürk için saygı duruşunda bulunuldu.

Atatürk Demirci'de anıldı
 Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 77. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de yapılan programla anıldı.
10 Kasım 2015 Salı günü 09.00 da Belediye hizmet binası önündeki Atatürk anıtı önünde başlayan törenlere, İlçe Kaymakamı Atila Kantay, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Alka Ersoy, Belediye Başkanı Selami Selçuk, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.



Atatürk anıtına Çelenk konulmasının ardından 09.05 de siren sesleri ile Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak, göndere çekilen bayraklar yarıya indirilmesi ile anıt önündeki törenler son buldu.
Saat 09.30 da Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde Okul Müdürü Mehmet Taştekin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından,program öğrencilerin hazırlamış olduğu şiirler, anılar, sokak röportajı, solo zeybek gösterisi devam etti. Yine okul öğrencilerinin "Karanlıktan Aydınlığa” isimli oratoryosunu ilçe protokol üyeleri ve öğrenciler büyük bir beğeni ile izlediler. Oratoryonun ardından anma etkinlikleri son buldu. 





Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER