Bahçeli Kızılcahamam kampında konuştu

Mahalli İdareler seçimlerinin hemen ardından partisinin Kızılcahamam kampında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’da devam etmekte olan seçim süreci dâhil gündemdeki bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli Kızılcahamam kampında konuştu

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle ;

31 Mart seçimlerinin kazananı, açık ara farkla Cumhur İttifakı'dır.

MHP safraları attı, kamburlardan kurtuldu. Çok şükür istikrarlı, irfanlı, iddialı ve inançlı yükselişine devam etti.

Bizim fitnekoliklerle meşgul olacak vaktimiz yoktur. Siyasi düzenbazlarla, siyaset cambazlarıyla oyalanmaya, onların seviyelerine düşmeye halimiz ve hakkımız olmayacaktır. Önümüze bakacağız, işimize bakacağız, millete hizmet yolundan ayrılmayacağız.

Partimizin doğrudan oy almadığı pek çok seçim çevresi varken oy oranını yüzde 7,4 göstermek haksızlıktır, adaletsizliktir. 31 Mart'ta partilerin oy dağılımı en sağlıklı şekilde il genel meclisi seçimlerinde görülecektir, bu çerçevede partimizin aldığı oy oranı yüzde 18,81'dir.

CHP'nin özellikle 11 büyükşehirde sonuç aldığı görülüyor. Bu aslında nevi şahsına münhasır Pirus zaferidir. Kazanınca kayıp, böyle bir şey.

Cumhur İttifakı'nın akıbeti, Türkiye'nin kader çizgisi ile kesişmiştir. Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye'nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, direkt uçuruma çıkmaktadır.

Boş arsalarda seçmenin olması, oy kaydırlamalar, geçersiz oyların çokluğu, FETÖ ile ilgili iddialar, ıslak imzalı ve cetvellerle, sandık sonuç tutanakları ile YSK'ya bildirilen oylar arasındaki farklar İstanbul'da seçimi gölgelemiştir. Şaibesiz, tertemiz bir oyla seçimi kazanan kim olursa olsun saygı duyarız, tebrik ederiz. Karanlıktan göz kırpmayız.

CHP'nin zeka özürlü sözcüleri, polemikleri başka yerde yapsınlar ama adaletten de kaçmasınlar.

İstanbul'daki seçimlere şaibe karıştığı açıktır. Seçimlerin yenilenmesi en mantıklı yoldur.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına, hakkındaki suçlamalardan henüz aklanmamış ve hukuken temize çıkmamış bir şahıs seçilmiştir. Bize göre ilçe belediyelerindeki iradenin büyükşehir belediyesine yansımamış olması kafa karıştırıcı bir pürüz, demokratik bir zafiyettir. Bunun tamir ve telafisi şarttır.

Seçim Türkiye'de yapılmıştır, seçimi yapan Türk milletidir. ABD'ye ne oluyor, Avrupa ülkeleri niye telaşlanıyor? İç işlerimize karışmakla, demokrasimiz üzerinde kuşkular uyandırmakla nereye varmak istiyorlar?

Organize sandık yolsuzluğu ortaya çıkmıştır. Büyükçekmece ve Maltepe'de mızrak çuvala sığmamaktadır. Islak imzalı ve mühürlü sandık sayım döküm cetveli ve sandık sonuç tutanakları ile YSK'ya bildirilen oylar arasındaki fahiş farklar, İstanbul'da seçimi gölgelemiştir.

İsrail'de yapılan seçimler ve Netanyahu'nun ulaştığı netice, bölgemiz için karanlık senaryoların sertleşerek devamına işarettir.

Sonuçlar toplum vicdanında huzur bulmayacak bir anlayış içinde gelişirse İstanbul'da seçimin tekrarı çözüm olarak düşünülebilecektir.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 24 Nisan'ı anma günü ilan etmesi, utanç verici bir rezalettir. Fransa eğer anacaksa Afrika'da katlettiği masumları, bir asır önce Çukurova'da döktüğü kanları anmalı, Türk milletinden özür dilemelidir.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER