Patlama da ölenlerden biri CBÜ de öğrenci

Ankara'da yapılan terör saldırısı ülkeyi yasa boğdu. Korkunç patlamaların bilançosu da her geçen saat biraz daha ortaya çıkıyor. Ölenlerin isimleri de netleşmeye başladı. Patlamada mitinge giden 350 kişilik Manisa kafilesinden de ölenler ve yaralananlar belli olmaya başladı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'de Ankara'da Manisalılarla birlikte hastanede bulunuyor.

Patlama da ölenlerden biri CBÜ de öğrenci
 Ankara’da Meydana gelen patlamada Manisa’nın Saruhanlı ilçesinden 3 kişinin öldüğü bilgisi üzerine ağır yaralı olarak hastanede bulunan Celal Bayar Üniversitesi’nden de bir öğrencinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Türkiye’yi derinden sarsan Ankara’daki patlamanın Manisa üzerindeki etkisi her saat artmaya devam ediyor. Patlamanın ardından yapılan açıklamada Manisa’nın Saruhanlı ilçesinden 3 kişinin hayatını kaybettiği il genelinde ise 36 kişinin ağır yaralandığı bilgisi verilmişti. Son alınan bilgilere göre hastanede ağır yaralı olarak yatan Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinden Yunus Derici’nin de hayatını kaybettiği öğrenildi. Sayının artmasından endişe ediliyor.



ÖZGÜR ÖZEL PATLAMANIN ARDINDAN ANKARA'YA GİTTİ


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ankara’daki patlamanın ardından apar topar Manisa’daki tüm programlarını iptal ederek Ankara’ya gitti. Özel, an itibari ile Ankara’da yaşananlar hakkında bilgi verdi. CHP’li Özel, otopsi için hayatını kaybedenlerin aileleri ile birlikte beklediklerini ifade ederek, “Şuanda Adli Tıp önünde bekliyoruz. Saruhanlı ilçemizin Azimli mahalle muhtarının kardeşinin vefat ettiğini öğrendik. Onlarla beraber burada bekliyoruz. Tanınabilecek durumda olanlara otopsi yapıyorlar. Yanında da kimlikleri varsa anons ediyorlar. Yakınları da gidip teşhis ediyor. Savcılık yol izni verdikten sonra cenazeler ailelere teslim ediliyor. Burada Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya ve Yeni Mahalle Belediyelerinin verdiği araçlarla memleketlerine gönderiliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 02:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER