Büyükşehir meclisi modern salona kavuştu

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yetersiz hale gelen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen meclis salonunda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında ilk toplantı gerçekleştirildi.

Büyükşehir meclisi modern salona kavuştu
 Koltuklarından ses düzenine, döşemelerinden kamera sistemine kadar yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Meclis Toplantı Salonu, meclis üyeleri tarafından da büyük beğeni topladı.



Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yetersiz konuma gelen Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan çalışmaların ardından yeni bir görünüm kazanan Meclis Toplantı Salonu’nda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında ilk toplantı gerçekleştirildi. Yenilenen Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nun Manisa için hayırlı olmasını da dileyen Başkan Ergün,”İnşallah yenilenen Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonumuzda, şehrimiz için hayırlı hizmetlerin kararını alırız ” diye konuştu. Yenilenen meclis toplantı salonu, meclis üyeleri tarafından da beğeni topladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER