PKK'lı hainler bir uzman çavuşa ateş açtı

Erzurum iline bağlı Çat ilçesi ile Bingöl iline bağlı Karlıova ilçeleri arasında PKK lılar yol kesip kimlik kontrolü yaparken, özel aracıyla yoldan geçmekte olan bir uzman çavuş PKK'lıları görünce yoluna devam etti. Aracın durmadan gittiğini gören hainler araca ateş açtı.

PKK'lı hainler bir uzman çavuşa ateş açtı
PKK'lı bölücü hainler şehirlerarası yollarda yol kesmeye devam ediyor. Erzurum'un Çat ilçesi ile Bingöl'ün Karlıova ilçesi arasında bulunan Çirişli mevkiinde yol kesen bir grup PKK'lı, durmayarak yoluna devam eden bir uzman çavuşa ateş etti. Kolundan yaralanan uzman çavuş, yaralı halde hastaneye gitmeyi başardı. 
Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde bir grup terörist Çat-Karlıova karayolunu yola döşedikleri taşlarla ulaşıma kapattı, yol kenarındaki bir kamyoneti ateşe verdi.
Araçları durduran teröristler, sürücü ve yolcuları indirerek kimlik kontrolü ve örgütün propagandasını yaptı. 
Bu sırada bölgeden özel otomobiliyle geçmeye çalışan bir uzman çavuş, durmayarak yoluna devam etti. PKK'lı teröristler uzman çavuşun arkasından ateş açtı. Kolundan yaralanan uzman çavuş, kendi imkânlarıyla Karlıova Devlet Hastanesi'ne gitmeyi başardı. Uzman çavuş burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. 
Olayın ardından güvenlik güçleri bölgeye giderek operasyon başlattı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER