Son Dakika! Meteoroloji Manisa ve ilçelerini bugün de uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün içinde Manisa ve ilçelerini sağanak yağış konusunda uyardı.

Manisa Son Haber
Son Dakika! Meteoroloji Manisa ve ilçelerini bugün de uyardı

Yapılan açıklamaya göre Manisa ve ilçelerinde özellikle kuzey bölgelerde kuvvetli sağanak yağışlar gökgürültülü olacak. Vatandaşlar su baskınları ve sele karşı uyarıldı, tedbirli olunmaları istendi.
Bölge geneli parçalı bulutlu,Çanakkale’nin doğusu ile Balıkesir çevreleri, öğleden sonra İzmir ve Manisa‘nın doğu ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
HAVA SICAKLIĞI: yağış alan yerlerde 1-3 derece azalacak, değer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Bölge kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, öğleden sonra yer yer kuvvetli esecek. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

UYARILAR
Yağışların yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİNDE BAZI İLLERİN HAVA DURUMU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

İZMİR °C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

MANİSA °C, 35°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER