Başkan Tosun, Bakan Pakdemirli’ye Kula’nın Taleplerini İletti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Manisa programı kapsamında gerçekleştirdiği belediye başkanları toplantısına katıldı.

Manisa Son Haber
Başkan Tosun, Bakan Pakdemirli’ye  Kula’nın Taleplerini İletti

Tarım ve Ormancılık Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa ziyaretleri kapsamında Valiliği ziyaret ederek belediye başkanları ile buluştu. Saruhan Otel’de gerçekleşen toplantı programına, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve İlçe Belediye Başkanları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, oda başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

 

Toplantıda söz alan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen tarım, tarımsal sulama ve hayvancılığa yönelik hizmetler hakkında Bakan Pakdemirli’ye bilgiler verdi. Kula’ya verdiği destek ve katkılarından dolayı Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye teşekkür eden Başkan Tosun, “Kula, büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde Manisa’da birinci, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde ise ikinci sırada yer alarak hayvancılıkta ilimizin lokomotif ilçesidir. Kula Belediyesi olarak tarımsal kalkınmanın ve üreticimizin ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Üreticimize destek vermemiz kırsal mahallelere, kentimize ve bölgemize her zaman katkı sağlayacaktır. Gerek hayvan yetiştiriciliği gerekse tarımsal alanda Belediye olarak üzerinde çalıştığımız  örnek projelerimiz var. Kula’da tarımın ve hayvancılığın gelişmesi noktasında Sayın Bakanımıza yapmış ve yapacak oldukları desteklerden dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER