Türk Silahlı Kuvvetleri İçin Birlik Çağrısı

Son zamanlarda yaşanan dünya politikalarındaki ani değişimler, ülkemizin de içinde bulunduğu coğrafyada infialler yaratmakta yurt savunması adına aşırı gerilimlere neden olmaktadır. Bu zorlu süreçte yurdumuzu korumak görevini üstlenmiş olan Türk Silahlı Kuvvetleri, son yıllarda hem dış mihraklar hem de iç bedhahlar tarafından aşırı yıpratılmakta olduğuna esefle şahit olmaktayız. Türklerin tarih boyunca kurmuş olduğu devletlerin esasını oluşturan Türk Ordusu, Türk Milletinin teminatıdır. Bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin moral ve motivasyonun sağlanması Atatürk Atabey Türk Ocaklarının yakinen takip ettiği bir konudur.

Manisa Son Haber
Türk Silahlı Kuvvetleri İçin Birlik Çağrısı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yıllar içinde yıpratılmasına karşın, Yüce Meclis’imizin ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin elzem tedbirler alması zaruri olmuştur. Öncelikle TSK içinde Orta ve Ast kademedeki yönetici pozisyonunda bulanan subay ve astsubaylarımızın mali-özlük hakları düzenlenmelidir. Binbaşılarımız ve Başçavuşlarımıza yıllardır verilmesi vaat edilen tazminatlar verilmelidir. Ast kademede görev yapan ve cephe hatlarında en önde bulunan Uzman Jandarmalarımız Uzman Erbaşlarımızın hukuki mağduriyetleri en kısa sürede giderilmeli, sosyal, mali ve özlük hakları verilmelidir.

Yukarıda bahsi geçen düzenlemeler TSK mensuplarımızın motivasyonunu yükseltecek, kendi içinde birliği tesis edecek kritik öneme haiz mevzulardır. Böylece motivasyonu sağlanmış Ordumuzun morali her ne kadar bozulmuş olsa dahi tekrardan daha yüksek moral ile vazifesine devam edebilecektir.

Bu hususlarda gereğinin yapılmasını yetkililerden talep eder ve tüm Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Atatürk Atabey Türk Ocakları Genel Sekreterliği

Tolga Akyel

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER