Almış olduğunuz karar Kırkağaç halkına eziyettir

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Kırkağaç halkı için Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ile bir araya geldi.

Manisa Son Haber
Almış olduğunuz karar Kırkağaç halkına eziyettir

Önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada alınan kararın tam bir rezalet olduğunu dile getiren Güral, sonrasında yaptığı canlı yayınla Ali Karaca’ya durumu aktardı. Mustafa Güral tarafından yapılan açıklama:

KIRKAĞAÇ İLÇE HIFSIZSIHHA KURULUNDA ALINAN KARAR  İLE DIŞARDAN GELEN ESNAFIN GELMESI YASAKTIR

Kırkağaç Kaymakamı ve ilçe Hıfzısıhha kurulunda almış olduğunuz karar çok yanlıştır.

Almış olduğunuz karar Kırkağaç halkına eziyettir. Aldığınız karar Kırkağaç halkının bütçesine zarardır. Rekabet ortamını ortadan kaldırıyorsunuz. Pandemi’nin ilk sürecinde alınan karar sonrasında yaşananlar kötü sonuçlar doğurmuştur. Akhisar’da 2 lira satılan domatesi Kırkağaç esnafı 5 TL satmıştır. Sebze meyvede %300 artış yaşanmıştır. Akhisar’da satılan çorap 2 TL iken Kırkağaç’ta satılan aynı çorap 8 TL’yi bulmuştur.

 Hiç kimseyle istişare etmeden hiç kimsenin fikrini almadan keyfi kararlar almış bulunmaktasınız. Bu karardan bir an önce dönmelisiniz. Birazdan Pazarcılar Federasyon Başkanımız Ali Karaca, Manisa Ak Parti İl Başkanımız Salih Hızlı ve Akhisar İlçe başkanımızla görüşmelerimizi yapacağız.”

                

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER