İYİ Parti depremzedeleri unutmadı

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, ilk olarak 22 Ocak Çarşamba günü yaşanan 5.4’lük Akhisar Musalar depreminin ardından artçıları devam eden Akhisar ve Kırkağaç ilçelerine ziyaret gerçekleştirerek, depremzedeler ile bir araya geldi.

Manisa Son Haber
İYİ Parti depremzedeleri unutmadı

Manisa’da depremlerin yaşandığı 22 Ocak’tan bu yana depremzedeler için seferber olan İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Akhisar ve Kırkağaç ilçelerindeki depremzedeler ile bir araya geldi. Eryılmaz’a, ziyaretleri sırasında Kırkağaç İlçe Başkanı Mustafa Olgun, Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Soma İlçe Başkanı Vehbi Çiçek, İl Sekreteri Yılmaz Anatek, Teşkilat Başkanı Tunç Önsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Evlivan, il yönetimi ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

İlk olarak Musalar Mahallesine gelen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, incelemelerde bulunarak, muhtar Nurettin Yıldız'dan bilgi aldı. Eryılmaz’ın daha sonraki durağı ise İlyaslar Mahallesi oldu.

İlyaslar Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin yemek hayrına katılan Eryılmaz, daha sonra Karakurt Mahallesi’ne geçti. Muhtar İdris Kat ile görüşen Eryılmaz, çadırda kalan depremzedeler ile görüştü.

Eryılmaz son olarak Selçikli ve Karakörklü mahallelerine de gelerek, depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Depremzedelerin talep ve sorunlarını dinleyen Eryılmaz, geçmiş olsun dileklerini ileterek, yapılacak olan çalışmaların takipçisi olacaklarının sözünü verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER