Eryılmaz’dan teşkilata ‘Üye’ teşekkürü

Yargıtay’ın siyasi partilerin üye sayısını güncellemesiyle birlikte en çok üye kaybeden AK Parti, en fazla üye kazanan ise İYİ Parti oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla başlatılan üye kampanyası kapsamında Manisa’da son bir yılda üye sayısını 6 katına çıkardıklarını söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, çalışmalarından dolayı 17 ilçe başkanı ve teşkilatına teşekkür etti.

Manisa Son Haber
Eryılmaz’dan teşkilata ‘Üye’ teşekkürü

Siyasi partilerin sicilini tutan, denetleyen ve faaliyetlerini takip eden Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı partilerin üye sayılarını 4 Şubat itibariyle güncelledi. 10 milyon 211 bin 596 üyesi bulunan AK Parti’nin üye sayısı 15 bin 692 kişi azalarak 10 milyon 195 bin 904 kişi oldu. 2020 yılı sonunda 400 bin üye hedefiyle kampanya başlatan İYİ Parti, üye sayısını 42 bin 533 artırarak 266 bin 440 kişiye ulaştı.

MANİSA’DA ÜYE SAYISI 6 KAT ARTTI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, yaptığı açıklama ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla başlatılan üye kampanyasının Manisa’da tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Son bir yıl içerisinde 1000’lerde olan üye sayısını 6 kat arttırarak Manisa’da 7 binlere gelindiğini kaydeden Eryılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı 17 ilçe başkanı ve teşkilatına teşekkür etti.

Başlatmış oldukları üye seferberliğiyle birlikte artan ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getiren Eryılmaz, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin talimatıyla başlatılan “Üye yapmak için biz gelelim” kampanyası ile birlikte ülke genelinde olduğu gibi Manisa’da da üyelik seferberliği başlattık. İl yönetimi ve 17 ilçe teşkilatımızla birlikte 2’nci kuruluş yıl dönümümüzde çeşitli üyelik etkinlikleri düzenledik. Hiç kesmeden devam ettiğimiz üyelik kampanyalarımıza olan ilgi her geçen gün arttı. İYİ Parti Manisa ailesi olarak çığ gibi büyüdük. Yargıtay’ın da verilerinde görüldüğü üzere birçok partide üye kaybı yaşanırken, İYİ Parti’de üye artışı hızlı bir şekilde artıyor. Manisa İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Genel başkanımız Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile takip eden değil takip edilen parti olmuştur. Allah'ın izni Manisalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, Türk Milleti’nin takdiri ile Genel başkanımız sayın Akşener liderliğindeki iktidar yürüyüşümüz devam edecek. Bu kapsamda gönlümüz ve kapımız tüm hemşerilerimize açıktır. Partimize üye olmayan herkesi İYİ Parti’ye üye olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2020, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER