Tevfik Diker'i Zehirlediler mi ? diye soran gazetecinin yazısı tıklanma rekoru kırdı

Türkiye Havadis. Com internet sitesinde köşe yazarı usta Gazeteci Yekta Yaktı bugün yayınlanan yazısıyla ülke gündemine düştü. Yaktı " Tevfik Diker'i Zehirlediler mi? " adlı yazısında eski Manisa Milletvekili Tevfik Diker'in uzun süredir tedavi gördüğünü basit bir soğuk algınlığı teşhisiyle tedavisine başlandığı ve yaklaşık 1,5 aydır tedavisinin sürmesine rağmen iyileşmemesi konusundaki şüphelerini dile getirdi.

Manisa Son Haber
Tevfik Diker'i Zehirlediler mi ? diye soran gazetecinin yazısı tıklanma rekoru kırdı

Yayınlandığı andan itibaren tıklanma rekoru kıran  yazıdan sonra görüştüğümüz Diker ise " süreci şu an sadece izlemekle ve iyi olmak için çaba göstermekle geçiriyorum, zamanı geldiğinde  açıklama yapacağım " dedi.
Yekta Yaktı'nın gündem yaratan bu yazısını, siz Manisa Son Haber okurları için aynen yayınlıyoruz..
İşte Olay yazı.

DYP'nin 19.20. dönem Manisa Milletvekili, Kurtlar Medyası, Ahtapot'un Kolları ve Koordinat kitaplarının yazarı Tevfik Diker'in hastanede tedavisi sürüyor.

Tevfik Diker neden hedefte?

Koordinat Kitabında, Ege Denizi'nde Yunanistan tarafından işgal edilen Türk adalarını ' Vatan Sahipsiz Değildir' diyerek gündeme taşıyan Tevfik Diker, suçun işleniş tarihi olan 2004'te Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı olan Abdullah Gül ve Dışişleri Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Suç: Devlet topraklarının tamamını veya bir kısmını yabancı bir devletin egemenliği altına koymaya veya devletin bağımsızlığını zayıflatmaya veya birliğini bozmaya veya devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayrırmaya yönelik fiiller , (TCK 302)- bütün şüpheliler.

Suç Tarihi : Ekim 2004 ve sonrası

Diker suç duyurusunda, ' Yunanistan'ın Ege'de bulunan ve mülkiyeti Türkiye Cumhuriyeti'ne ait olan 16 ada ve bir kayalığın Yunanistan tarafından yerleşmeye açıldığı, dolasıyla FİİLEN İŞGAL edildildiği anlaşılmıştır.

Koordinat - sayfa 24

15 Temmuz kalkışmasıye devleti ele geçirmeye çalışan  fetö ve siyasi ayağıylİlçea ciddi anlamda mücadele veren Tevfik Diker, fetö'nün tek refaransı olduğunu söyleyen ve fetöcü kaçak savcı Z. Öz için ' o bir kahramandır' diyen e. milletvekili Şamil Tayyar 'ın 'Ergenokon sürecinde yazdığı kitaplar kumpasçıların ekmeğine yağ sürmüştür' diye yazdı.

Koordinat sayfa: 19

MANİSA'DA DEVLET İÇİNDE OLANLARI TASFİYE ETTİ

Tevfik Diker, Türkiye'nin parmakla gösterilecek siyasetçileri içinde yer alan önemli bir isim. Güvenilir siyasetçi olduğu içinde, Yurt dışından ve yurt  içinden kendisine önemli bilgi ve belgeler aktarılır.

Tevfik Diker, Manisa'nın Alaşehir Ak Parti e. İlçe Başkanı Rıza Peker'in kadrosunda yer alanların yolsuzluk ve ahlaksız ilişkilerini ortaya çıkarmakla kalmadığı gibi fetönün siyasi ayakları olduklarını da ortaya çıkardı.
Alaşehir Devlet Hastanesi'nde hükümdar yapılan ilk okul mezunu ve engelli A. Ü  ile diğer bazı yöneticilerin evli oldukları halde ahlaksız ilişkiler yaşadıklarını, bu ahlaksız ilişkiye karşı çıkan, yada kendileriyle birlikte olmayı kabul etmeyenleri 'işten atmakla' tehdit ettiklerini belgeleri ve mağdurların açıklamalarıyla gündeme taşıdı.

Tevfik Diker, aldığı onca tehdit ve karalamalar karşısında dik durdu ve konuyu devletin enüst makamlarına taşıyarak, Alaşehir'de kendilerini devlet ilan eden Ak parti kadrosu içindeki fetöcülerin görevden alınmasını sağladı.

Ak Parti içindeki fetönün siyasi ayağı ile Alaşehir Devlet Hastanesini ahlaksız ilişkilerinde kullananaların görevlerinden uzaklaşması ile Alaşehir halkı rahat bir nefes aldı.

SUÇLULAR MAĞDUR, OLAYI ORTAYA ÇIKARANLAR SUÇLU

Tevfik Diker'in, Alaşehir'de yaşananları belgeleriyle sosyal medyasında yayınlamasından sonra, kamuoyunu aydınlatmak için yayınlayan haber siteleri hakkında ahlaksız ilişkileri ve yolsuzlukları gündeme gelenler peş peşe davalar açtılar.

Tevfik Diker, açılan bu davalardan bir tanesine, hastanede tedavi altında olduğunu açıklayan mazeret dilekçesi verdiği halde, hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kamuoyu  Diker'e ne oldu sorusuna cevap arıyor. Ve soruyorlar, on yılı aşkındır fetö alçağı ile siyasi uzantıları ile mücaadele eden Tevfik Diker'i Ak parti içindeki fetöcüler mi, Pensilvanya'nın uzantıları mı, zehirledi ?

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER