Demirci- Köprübaşı yolundaki İcikler yol ayrımında trafik Kazası 1 kişi ağır yaralandı

Manisa'nın Demirci-Köprübaşı ilçeleri arasındaki karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Manisa Son Haber
Demirci- Köprübaşı yolundaki  İcikler yol ayrımında trafik Kazası 1 kişi ağır yaralandı

Edinilen bilgilere göre ; Karayolunun İcikler mahallesi yol ayrımındaki kazada N.A. isimli sürücü Demirci istikametine doğru seyir halinde iken yolun karşısına geçmeye çalışan 55 yaşındaki Mehmet Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yılmaz'ın ayak ve göğüs bölgesinde kırıklar meydana gelerek ağır şekilde yaralandı.
Olay yerine intikal eden Köprübaşı Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri, kaza mahallinde güvenlik tedbiri alarak yolun trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı Mehmet Yılmaz Köprübaşı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan muayene ve tetkiklerin ardından, beyin kanaması riski sebebiyle talihsiz adam Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

MEHMET YILMAZ (55) kazada ağır yaralandı
KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?
İcikler Mahallesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası Mehmet Yılmaz edinilen bilgilere göre İstanbul'da okuyan kızını İcikler Mahallesi yol ayrımında Demirci'den gelmekte olan otobüse bindirerek, yolcu etti. Yolun Köprübaşı istikametine doğru giderken sağında otobüsün hareket etmesiyle birlikte yanında oğlu da olduğu halde Yılmaz, yeniden İcikler Mahallesi yoluna doğru hamle yaptı, bu sırada Demirci güzergahına doğru giden N.A. yönetimindeki otomobil Yılmaz'a hızla çarptı kaza meydana geldi.
Yılmaz'ın hayati riskinin sürdüğü öğrenildi, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER