5 Gündür Ekipler Dağ Taş Muhtarı Arıyor

Manisa'nın Köprübaşı ilçesine bağlı Mestan Mahallesinin 25 yaşındaki Muhtarı Bayram Çenesiz'den 5 gündür haber alınamıyor.

5 Gündür Ekipler Dağ Taş Muhtarı Arıyor

Ailesinin endişeli bekleyişi sürerken, 7 Kasım 2019 Perşembe günü  Çenesiz'den tek iz olarak kalan ve muhtarın amcası Yüksel Çenesiz tarafından bulunun otomobil dışında şu ana kadar bir ize rastlanamadı.
27 Nüfuslu 7 haneli Mahallenin Muhtarı Çenesiz için aramalar Mestanlı, Killik, Gündoğdu, Kınık ve Yardere Mahallelerinin kırsal ve arazi kesimleri de dahil devam ediyor. Şu ana kadar bu arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
İz köpekleri yanı sıra AFAD ekiplerinin de arazi taramalarından da netice alınamadı.
Ailesinin endişe ile beklediği aramaların yarın da devam edeceği öğrenildi.


Her türlü olasilık üzerinde duran jandarma ekipleri cinayet şüphesi üzerine de giderek, Gördes, Köprübaşı ve Demirci ilçelerindeki güvenlik kameraları üzerinde de görüntü taraması yapıyor.


Anne Hayriye Çenesiz ve amca Yüksel Çenesiz  Muhtar'ın arkadaşı olan Süleyman isimli şahısın onunla sürekli birlikte olduğunu ve ifadesinin alımından sonra serbest kaldığını söylediler.


Ailesi Muhtarın bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenerek evlatlarının bulunması için daha çok çabanın gösterilmesini istediler.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER