Tokmaklı-Karyağdı Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

Asfalt sezonunda yoğun bir mesai harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı’na bağlı Tokmaklı-Karyağdı grup yolunda asfalt çalışmasına başladı.

Tokmaklı-Karyağdı Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

Daha önce Büyükşehir Belediyesi ekiplerince genişletme çalışmasının yapıldığı yolda başlayan sathi kaplama çalışmasının tamamlanmasıyla grup yolunu kullanan vatandaşlar ulaşımlarını daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’na bağlı Tokmaklı-Karyağdı grup yolunda asfalt çalışmalarına start verdi. Daha önceden genişletme çalışmaları da Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen yolda sathi kaplama uygulaması yapılıyor.

Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından grup yolunu kullanan Tokmaklı, Karyağdı, Yabacı ve Gerencik mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, ulaşımlarını daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde asfalt sezonundan en iyi şekilde faydalanabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi. Karyağdı Mahalle Muhtarı Necmettin Meşe ise, yapılan çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER