Demirci’de Yol Yapım Çalışmaları Hızlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yatırımlarına ve hizmetlerine devam ederken, Demirci’nin yollarına da el atarak yol yapım çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği müjdeli haberin ardından hızlanan çalışmalar ile Demirci’nin Minnetler-Danişmentler arasındaki yolları daha güvenli hale gelecek.

Demirci’de Yol Yapım Çalışmaları Hızlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yatırım ve hizmetlerine devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı Ankara temasları sonrasında alınan kredi onayıyla birlikte hız kazanan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Cengiz Ergün’ün talimatları ile hızlanan yatırım programı Demirci ilçesinde devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Demirci ilçesi Minnetler-Danişmentler yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Kuruçay, yol yapım çalışmalarını, yaşanan aşırı sıcaklara rağmen en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER