Feci kazada can veren 3 kişi ve ağır yaralı 2 kişinin isimleri belirlendi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen kazada detaylar ortaya çıkarken otomobilde feci şekilde can veren üç kişinin de isimleri belirlendi.

Feci kazada can veren 3 kişi ve ağır yaralı 2 kişinin isimleri belirlendi
selcuk

Son Dakika gelişmesi olarak olayın en sıcak anlarında yayınladığımız Son dakika haberimizde de belirtildiği üzere kaza Manisa-İzmir Otoyolu Manisa servis alanında bulunan bariyerlere bir otomobilin çarpmasıyla meydana gelmişti.

Edinilen bilgilere göre 48 KF 283 plakalı 38 yaşındaki Nejmettin Karacan isimli sürücünün kullandığı otomobil bariyerlere çarptı, Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü ve 65 yaşındaki Recep Alakaş, 40 yaşındaki Behiye Alakaş Karacan olay yerinde otomobilin içinde sıkışarak can verdiler.

Aynı araçta bulunan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 19 yaşındaki Emircan Olpak ile, 22 yaşındaki Melih Küçük ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Sürücü Nejmettin Karacan

Recep Alakaş

Behiye Alakaş Karacan

Can pazarına dönen kaza mahallinde emniyet yetkilileri gerekli tedbirleri alırken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve durumları oldukça ağır olan yaralılarında hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 02:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER