Alaşehir Seks ve yolsuzluk iddialarında kim kiminle ?

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde başlayan ve Manisa’da başka ilçelerde de ortaya çıkan iğrenç seks skandalları ve yolsuzluk iddiaları bugün Türkiye Havadis. Com yazarı Yekta Yaktı’nın kaleminden bir kez daha kamuoyunun önüne konuldu.

Alaşehir Seks ve yolsuzluk iddialarında kim kiminle ?

İlgili kurumların aylardır neşter etkisi gibi yapamadığı müdahalelerin ardından, ulusal basınının bu olayda sessiz kalması, iddialarla ilgili belge, bilgi, ses kayıtları ve görüntülerin de ayyuka çıkmasına rağmen, ilgili kurumların da devlet mekanizmasını çalıştırırken gecikmeli davranışları, çıkan iddiaların içindeki şahıslara da yeni müdahale alanları bırakıyor.

Olayların başlangıç noktası 19 ve 20. dönem Manisa Milletvekili, araştırmacı yazar ve Türkiye’de kimselerin yanına bile uğrayamadığı konuları kitaplarında bir araya getirip bunları yayınlayan, Yolsuzlukla Mücadele Derneği Genel Başkanı Tevfik Diker.

Diker kendisine ulaşan bütün iddia belge, görüntü., bilgileri hem devletin yetkili kurumlarına Cumhurbaşkanlığı da dahil, tüm yetkililere göndermişti. Buna rağmen Diker’e tehditler gelmeye ve hatta kısa süre önce hayrat çeşmesi bile iki defa saldırıya uğramıştı. Bu saldırıyı yapan failler halen ortaya konulamadı. Diker olayları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Manisa Valisi, il Emniyet ile de paylaştı.

Diker’e niçin saldırıldığını mercek altına alan Türkiye Havadis.Com yazarı Yekta Yaktı  “NAMUSSUZLAR TEVFİK DİKER'E NEDEN SALDIRIYOR? Başlıklı yazısında yeni gelişmelere ışık tutarken, olayların içinde olan isimlerle ilgili tespitlerde de bulundu.

İlkeli yayıncılık anlayışımızla çıkan bu haber yazının sayfa görüntülerini siz değerli kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER